You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечител съвети за вашето здраве

Азотен бустер – опасен ли е

631
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Азотен бустер – опасен ли е5.00 от 5 от общо 2 гласували.


muskuliЕдна от най-често използваните хранителни добавки за напомпване и видимо увеличаване на мускулната маса сред мъжете посещаващи фитнес зала това е азотния бустер. Почти всяка една марка производител на фитнес добавки разполага със свой продукт на пазара. Определено обаче към момента има две марки, които взривяват пазара това са азотните бустери на BSN, jack3d и до някъде значително по-слабия но също ефективен бустер на марката Saitek.

Салата айсберг за отслабване

629
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Салата айсберг за отслабване5.00 от 5 от общо 3 гласували.


салата айсбергСалата айсберг за отслабване
Този зеленчук е широко познат и обичан от редица Европейски държави, но едва от две три години е познат и на родния пазар. Въпреки, че е сравнително нов зеленчук  той бързо печели популярност сред родните домакини съобщава онлайн изданието Tq-jenata.com

Мъжете без коса са по-секси за жените

627
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Мъжете без коса са по-секси за жените5.00 от 5 от общо 1 гласували.


brus uilisМъжете без коса са по-секси за жените
Липсата а коса и оплешивяването са сериозен удар по самочувствието на много мъже. Последните проучвания на британското медицинско издание “Medical health research UK” сочи, че мъжете без коса са по-секси за зрелите жени.

Лепенки за отслабване Derma v10 качество и нежност

624
com_content.section
(3 гласа, оценка 4.67 от 5)
Лепенки за отслабване Derma v10 качество и нежност4.67 от 5 от общо 3 гласували.


lepenki-za-otslabvaneОт близо година на българския пазар се продава един уникален продукт за отслабване лепенки Derma v10. При навлизането на пазара на тези лепенки, повечето от дамите бяха скептично настроени но само след шест месеца лепенките за отслабване Derma v10 се превърнаха във водещ хит на пазара.

Антибиотици и чревната флора

623
com_content.section
(4 гласа, оценка 3.25 от 5)
Антибиотици и чревната флора3.25 от 5 от общо 4 гласували.


antibioticiЕдно от големите открития на 20 век бяха антибиотиците. Същински разцвет преживя медицината с откриването на  тези хапчета. Десетилетия след това се оказа, че те не са чак толкова чудотворни и могат да причинят големи вреди на човешкия организъм.

Как да си направим детоксикираща напитка

622
com_content.section
(5 гласа, оценка 4.20 от 5)
Как да си направим детоксикираща напитка4.20 от 5 от общо 5 гласували.


sok dinqКак да си направим детоксикираща напитка
През летните месеци имаме нужда от повече течности, източници на енергия, а защо да не съчетаем всичко това в една напитка, която освен всичко останало ще детокскира и организма ни. ДА! Всичко това е възможно.

Коремните плочки при жените стават бавно!

620
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Коремните плочки при жените стават бавно!5.00 от 5 от общо 2 гласували.


uprajneniq-za-koremКоремните плочки при жените стават бавно!
Когато времето на вън е горещо, а мисълта за приятното море е все по-често в главата ни, започваме да се замисляме за това как изглеждаме. При около 85% от жените се наблюдава отпускане на тялото особено в областта на корема, дупето и бедрата. Натрупаните излишни мазнини в тези области се проявяват не само като подпухналост, бирено коремче и прочие, но много често се показват под формата на целулит, а много жени знаят колко е трудно да се бориш с целулита. Това показва нуждата да поддържаме тялото си в добра форма дори и да не е лято. В днешната статия, ще се опитаме да ви предложим програма с помощта на която при редовно спазване за около 2 месеца ще може да покажете коремните плочки и дами помнете няма чудеса!

Отслабва ли се за месец

618
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабва ли се за месец5.00 от 5 от общо 2 гласували.


otslabvaneМного от мъжете и жените с наднормено тегло са се пробвали да постигнат отслабване с 5 и повече килограма за месец, но много от тези хора са разбрали, че отслабването дори с килограм и най-вече задържането на този килограм надолу без да се върне обратно е изключително сложна задача.

Бирата полезна или вредна ?

613
com_content.section
(10 гласа, оценка 3.70 от 5)
Бирата полезна или вредна ?3.70 от 5 от общо 10 гласували.


biraЕдна от най-често консумираните ниско алкохолни напитки в България това е Бирата. Студената бира е приятно питие не само в горещите летни дни, но тъмната бира е приятна за пиене и през студените зимни вечери и както се казва за да се насладиш на бирата ти трябва приятна компания. Какви обаче са ефектите за нашето здрави при консумирането на бира.

ВИТАМИН В6

611
com_content.section
(12 гласа, оценка 4.08 от 5)
ВИТАМИН В64.08 от 5 от общо 12 гласували.


витамин Б6Всички знаем защо ни е нужен витамин С , но по-малко сме информирани за витамините от група  В.

Лекарите са категорични, че повечето от сериозните заболявания и разстройства на здравето се дължат на недостиг на витамин В6.

Страница 3 от 29

 
 
 
 

Болести

Кондиломи - домашно лечение

674
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Кондиломи - домашно лечение5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kondilomiКондиломи - домашно лечение
Островърхи кондиломи или наричани още генитални брадавици са сред най-често срещаните полово предавани болести. Причинителя на кондиломи е вирус, наречен Човешки папилома вирус. Познати са над 150 различни щама. По-голяма част от щамовете не са опасни за човека, но съществуват около 20 щама, които могат да повишат риска от рак особено при жената, за това съветваме всички пациенти, които забележат появата на брадавици около или по половите органи да потърсят консултация с личният си лекар или лекар по кожно венерически болести. Домашното лечение е допустимо само и единствено, ако в момента нямате достъп до лекар.  

Здраве за кожата

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

 

Здраве за ръцете

Срастване на ноктите

593
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Срастване на ноктите4.25 от 5 от общо 4 гласували.


srastvane na noktiteСрастването на ноктите на ръцете с кожата е сериозен козметичен проблем, който се наблюдава при бебета и най-възрастните хора. Причината за срастване на ноктите с кожата е неправилното поддържане на ноктите и понижена хигиена.  В редки случай кожата на ръцете и ноктите може да бъде нападната от гъбички, чиито колони също могат да причинят срастване на ноктите.

 

Здраве за Лицето

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.