You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечител съвети за вашето здраве

Съвети за стегнат корем

201
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Съвети за стегнат корем0 от 5 от общо 0 гласували.


plosko korem4eКоремът е една от най-сексапилните части както при жените така и при мъжете. Плоския и стегнат корем се постигат с много упоритост, упражнения и силна воля преди всичко. Най-лошото, което за корема е това, че е най-склонната част към натрупване на мазнини, от цялото човешко тяло, което прави трудна задача за много хора да го поддържат в секси форма.

Протеинова Диета

199
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Протеинова Диета0 от 5 от общо 0 гласували.


proteinova dietaПротеините са най-важната структурна единица в нашия организъм. Протеините представляват макромолекули съставени от свързването на аминокиселините. Сред хората термина протеини е известен, но още по-популярното му название е белтък. От 1990г. започна да се говори за качеството на храната. Според редица специалисти диетолози и професионални инструктори по бодибилдинг не е достатъчно да консумираме каквато и да е храна, за да задоволим нуждите на организма по-важно дори и от количеството е качеството на храната.

Дрехи според сезона

197
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Дрехи според сезона0 от 5 от общо 0 гласували.


drehi

В България доста често се забелязва, че хората не могат да подберат правилно дрехите си за определения сезон, особено с новата тенденция сред момичета, при които дори в откровено студени дни с температури под 10 градусът са облечени така, че кръста им е гол. Правилния избор на дрехите според сезона не само е важен естетичен белег, но също правилния избор на дрехи ще запази вашето здраве.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА НЕЖНИ И КРАСИВИ РЪЦЕ

192
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
УПРАЖНЕНИЯ ЗА НЕЖНИ И КРАСИВИ РЪЦЕ0 от 5 от общо 0 гласували.


упражнения за ръцеМного често, когато отиваме на фитнес или правим гимнастика, забравяме за ръцете. Но те също се нуждаят от тренировка, за да изглеждат във форма.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ И ПЛОСКО КОРЕМЧЕ

191
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
УПРАЖНЕНИЯ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ И ПЛОСКО КОРЕМЧЕ0 от 5 от общо 0 гласували.


 

taliqВсяка жена мечтае да има добре оформена талия и почти никакво коремче. Това не може да се постигне само с диета, необходими са и подходящи упражнения. Практиката показва, че и коремните преси не са достатъчно ефективни. За постигане на нужните резултати са необходими комплексни упражнения.

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ЧЕРВАТА СИ ЗДРАВИ

190
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ЧЕРВАТА СИ ЗДРАВИ0 от 5 от общо 0 гласували.


chervaДревните мъдреци са казали : ‘’Смъртта се крие в червата.’’ Именно в тях се отлагат шлаките, които причиняват сериозни здравословни проблеми. Но ние си спомняме за тях само тогава, когато ходенето до таолетната се превръяща в мъчение.

Най-впечатляващата част от нашия храносмилателен тракт са червата. При възрастните хора те достигат до 7-10 м., с площ от около 200 кв.м. Имаме тънки черва /дължина 6-8 м./ и дебели /1-2 м. дължина, диаметър 3-8 см./, които са един вид канализационни тръби в тялото ни. Именно през тях трябва да се изхвърлят свободно всички отпадъчни продукти в човешкия организъм. Ако се задържат един или повече дни, вече може да се говори за болестта на цивилизацията – заек.

Чай за отслабване - тайната на красотата

189
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване - тайната на красотата0 от 5 от общо 0 гласували.


chaiСъвременните модни тенденции изискват от жените да са не само красиви, но и да са слаби. Съвременните тенденции в модата обаче не винаги са удобни за всяка една жена особено тези които са заети с работа или учене. От забързания си живот често обаче не им остава време да посетят фитнес залата или да се хранят здравословно. Но трябва ли българската жена да се задоволи с това?

Гроздето в храната

188
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гроздето в храната0 от 5 от общо 0 гласували.


grozdeГроздето е един плод, който се отглежда по нашите земи от дълбока древност. Най-грубото разделение на гроздето се прави според цвета на зърната грозде и бива бяло грозде, което варира от жълтеникаво-зелено до светло зелено и черно грозде чиито цвят достига до лилаво-черно. Различават се видове грозде според това дали в зърното се съдържа или липсва семе. Друга подялба на гроздето става според предназначението му може да бъде десертно или за производство на вино.

Диета с грозде

185
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с грозде0 от 5 от общо 0 гласували.


grozde

В разгара на есента зрее един любим плод на много хора - гроздето. Гроздето е любимо не само на любителите на виното, но и на много представители на нежния пол. Нашите диетолози изказват мнението, че гроздето е не само вкусно, но и с негова помощ може да се лишим от 2-3 килограма.

Упражнения за трицепс - Кофички

182
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за трицепс - Кофички0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq za tricepsКофичките са широко разпространено упражнение. За изпълнението му е необходимо единствено успоредка и желание. Ако решите да офоримте трицепса си, но нямате достатъчно парички за карта във фитнес залата то може да отидете до близката площадка където 100% ще намерите успоредка.

Страница 24 от 29

 
 
 
 

Болести

Кондиломи - домашно лечение

674
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Кондиломи - домашно лечение5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kondilomiКондиломи - домашно лечение
Островърхи кондиломи или наричани още генитални брадавици са сред най-често срещаните полово предавани болести. Причинителя на кондиломи е вирус, наречен Човешки папилома вирус. Познати са над 150 различни щама. По-голяма част от щамовете не са опасни за човека, но съществуват около 20 щама, които могат да повишат риска от рак особено при жената, за това съветваме всички пациенти, които забележат появата на брадавици около или по половите органи да потърсят консултация с личният си лекар или лекар по кожно венерически болести. Домашното лечение е допустимо само и единствено, ако в момента нямате достъп до лекар.  

Здраве за кожата

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

 

Здраве за ръцете

Срастване на ноктите

593
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Срастване на ноктите4.25 от 5 от общо 4 гласували.


srastvane na noktiteСрастването на ноктите на ръцете с кожата е сериозен козметичен проблем, който се наблюдава при бебета и най-възрастните хора. Причината за срастване на ноктите с кожата е неправилното поддържане на ноктите и понижена хигиена.  В редки случай кожата на ръцете и ноктите може да бъде нападната от гъбички, чиито колони също могат да причинят срастване на ноктите.

 

Здраве за Лицето

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.