You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечител съвети за вашето здраве

Черен шоколад

68
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Черен шоколад0 от 5 от общо 0 гласували.


cheren shokoladМного хора знаят, че яденето и прекаляването с шоколад е наистина вредно и опасно за здравето на човек. Това е доказан факт, когато говорим за обикновения шоколад и напълно погрешно ако говорим за натурален (черен) шоколад.

Пролетна диета

67
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пролетна диета0 от 5 от общо 0 гласували.


пролетна диетаПрез пролетта природата се събужда за едно ново начало. Това е изключително подходящо време да заредите организма си с качествени природни витамини използвайки зеленчуците на пролетта. Тази диета, която ви предлагаме може да ви помогне да свалите до 4кг. на седмица.

Лесно отслабване

63
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лесно отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


lesno-otslabvaneСъществува ли наистина вълшебна пръчица с която може да отслабнем наистина и без да положим никакви усилия за това ? В интерес на истината има начин това да се случи, но изисква не малко финансови средства, а този начин е чрез пластичната хирургия, която в днешно време върши направо чудеса, но ако не може да си позволите да посетите пластичен хирург, то не ви остава нищо друго освен да прочетете цялата статия за другите начини за лесно отслабване отнемащи обаче по-дълъг период от време.

Витамин Д и ползите от него

62
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамин Д и ползите от него0 от 5 от общо 0 гласували.


vitamin DПод наименованието витамин Д се обединява малка група от витамини. Те се отнасят към групата на мастно-разтворимите витамини. С най-важно значение за човека са ергокалциферол или по известен като витамин Д2 и холекалциферол, който е известен повече като витамин Д3. Витамин Д има важно значение за регулирането на минералните съставки в човешкия организъм и най-вече на обмяната на калция и фосфора.

Витамин Б комплекс

60
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамин Б комплекс0 от 5 от общо 0 гласували.


vitamin B kompleksВитамин Б комплекс обхваща група от витамини – Витамин Б1, Витамин Б2, Витамин Б3, Витамин Б5, Витамин Б6, Витамин Б9, Витамин Б12 и още Витамини Биотин, Колин и Иноситол. Самия витамин Б има съществена роля за засилването на метаболита в човешкото тяло. В момента на пазара има голямо разнообрази от предлагани таблетки от витамин Б комплекс, които може да бъдат лесно и  без рецепта набавени и да бъдат включени към основния хранителен режим.

Упражнения за корем

56
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за корем0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq za koremПоставени пред избора какво избират мъжете бирено коремче или стегнат корем, над 85% от мъжете избират добре оформен блок на корема. Останалите 15% любители на бирата за нищо на света не се отказват от отпуснатия и значително уголемен корем. Все пак ако и вие сте от тези 85%, ценители на красивата и естетична фигура тази статия е точно за вас. С помощта на упражнения в рамките на няколко месеца ще може да изваят перфектната преса на корема.

Програма за стягане на корем

55
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Програма за стягане на корем5.00 от 5 от общо 1 гласували.


korem programaКоремната мускулатура е изключително трудна за стягане и оформяне. Трудноста за стягане на тези мускулни групи е, както при жените така и при мъжете. Тази програма, която ви предлагаме ще бъде най-полезна за хора, които тепърва започват активно да се занимават с фитнес. Самата програма е балансирана и е предвидена именно за начинаещи.

Повишете здравето си

54
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Повишете здравето си0 от 5 от общо 0 гласували.


zdrave-povishavaneИмунната система за човешкия организъм има много важно значение за неговото здравословно състояние. При отслабване на имунната система, се понижава защитните способности на организма. Подобни трусове в имунната система са опасни, а често и симптоми за сериозни инфекциозни заболявания, за да не стане организма на човек удобно място за развитието на различни бактерии и вируси трябва да се защити добре.

Диета през пролета

51
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета през пролета0 от 5 от общо 0 гласували.


proletna dietaПрелета е сезона през, които трябва сериозно да се замислите за вашето тяло. След зимата организма има нужда от разтоварване, а като се замислите и за идващото лято и морето трябва да вкарате тялото си в нормите. Една добра идея е да използвате някоя подходяща диета.

Плодова диета

50
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Плодова диета0 от 5 от общо 0 гласували.


plodova dietaДиетата с плодове е една изключително полезна диета, същевременно има голямо разнообрази от възможности за избор на плодове. Хапването на плодове само един ден в седмицата позволява да намалите теглото си до 500г. в по чести случай около 200 - 300 грама от теглото. В случайте в които се прилага плодова диета повече дни в седмицата примерно 3-4 дена, килограмите които ще свалите могат да достигнат до 3кг. за един месец. Често при прилагането на плодова диета резултата не е мигновен, разбира се ако ядете по 5кг плодове на ден ефект на дали ще се наблюдава.

Страница 28 от 29

 
 
 
 

Болести

Кондиломи - домашно лечение

674
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Кондиломи - домашно лечение5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kondilomiКондиломи - домашно лечение
Островърхи кондиломи или наричани още генитални брадавици са сред най-често срещаните полово предавани болести. Причинителя на кондиломи е вирус, наречен Човешки папилома вирус. Познати са над 150 различни щама. По-голяма част от щамовете не са опасни за човека, но съществуват около 20 щама, които могат да повишат риска от рак особено при жената, за това съветваме всички пациенти, които забележат появата на брадавици около или по половите органи да потърсят консултация с личният си лекар или лекар по кожно венерически болести. Домашното лечение е допустимо само и единствено, ако в момента нямате достъп до лекар.  

Здраве за кожата

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

 

Здраве за ръцете

Срастване на ноктите

593
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Срастване на ноктите4.25 от 5 от общо 4 гласували.


srastvane na noktiteСрастването на ноктите на ръцете с кожата е сериозен козметичен проблем, който се наблюдава при бебета и най-възрастните хора. Причината за срастване на ноктите с кожата е неправилното поддържане на ноктите и понижена хигиена.  В редки случай кожата на ръцете и ноктите може да бъде нападната от гъбички, чиито колони също могат да причинят срастване на ноктите.

 

Здраве за Лицето

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.