You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечител съвети за вашето здраве

Бицепс тренировка – упражнения за бицепс

562
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бицепс тренировка – упражнения за бицепс5.00 от 5 от общо 2 гласували.


упражнения за бицепс, тренировкаБицепса е двуглавия мускул на ръката, той се намира от предната част на раменната кост. Много от мъжете, за които фитнеса е мания искат да постигнат големи резултати имено при бицепса, защото той придава големина на ръцете, води до по-голяма физическа сила и не на последно място големите бицепси действат като афродизиак за жените.

Истински методи за отслабване

556
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Истински методи за отслабване5.00 от 5 от общо 3 гласували.


otslabvaneКрасивата и стройна фигура е важна за успешния живот. Колкото и да си говорим, че сме духовни и е важна вътрешната красота, външната красота отваря широко вратите на много хора. Излишните килограми са не само козметичен, но и здравословен проблем. Ако сте решили да повишите вашето самочувствие като постигнете отслабване с един, два, а защо не с цели 4-6 килограма, нека да сме вашия гид и да разгледаме въпроса „ Как да отслабна ”.

Лепенки за отслабване лесния път за красиво тяло

555
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Лепенки за отслабване лесния път за красиво тяло5.00 от 5 от общо 3 гласували.


otslabvaneПрез последните 3-4 години в Европа и България навлязоха нанотехнологиите за справянето с различни здравословни проблеми. Една от тези технологии е лечението с лепенки или наричани още в специализираната литература пластири.  През последната година голям хит на пазара в България са лепенки за отслабване на различни търговски марки, голяма част от които са произведени в различни Европейски страни, а една част са произведени в Китай.

Сини сливи при тежък запек

554
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.75 от 5)
Сини сливи при тежък запек4.75 от 5 от общо 4 гласували.


sini sliviНередовното изхождане причинява тежест в стомаха и червата. Дискомфорта обаче не е единствения проблем, който може да причини запека, нередовното и затрудненото изхождане може да причини интоксикация на човешкия организъм, а от тук и проблеми в различни органи и системи на тялото. Консумацията на сини сливи и особено добре узрелите сливи може да подпомогне храносмилането и редовното изхождане.

Сини сливи при запек

553
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Сини сливи при запек5.00 от 5 от общо 1 гласували.


slivi

В резултат на неправилно хранене и нарушен диетичен режим, често храносмилателната система на човек изпитва силен дизкомфорт. Един от най-ранно забележимите проблеми това е запекът.

 

Сини сливи за здраве

552
com_content.section
(3 гласа, оценка 3.67 от 5)
Сини сливи за здраве3.67 от 5 от общо 3 гласували.


sini sliviСините сливи са обичан плод от малки и големи. Днеска са познати над 2000 сорта различаващи се по своята сладост, форма, големина и прочие. В България най-раните сортове сини сливи започват да зреят още в началото на август, но истинския пик и изобилие от сини сливи се наблюдава към края на същия месец.

Упражнения за отслабване на дупето и корема

551
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за отслабване на дупето и корема5.00 от 5 от общо 2 гласували.


otslabvane koremОбластта на корема и дупето са изключително трудни за поддържани. Особено в сила това са отнася за жените. След преминаването на 23 годишна възраст повечето жени се уверяват сами в това. За да имате плосък корем и стегнато дупе единствения начин е да поддържате фигурата си с упражнения за стягане, а ако имате нужда да стопите някое друго килце в тези области нека да ви представим упражнения за отслабван на дупето и корема.

АРОНИЯ - ПОМОЩНИК В БОРБАТА С МНОГО ЗАБОЛЯВАНИЯ

548
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
АРОНИЯ - ПОМОЩНИК В БОРБАТА С МНОГО ЗАБОЛЯВАНИЯ5.00 от 5 от общо 2 гласували.


aroniqПлодовете на аронията са богати на витамини и минерали.

Най-виско е съдържанието на витамин Р. В това отношение аронията е абсолютен рекордьор сред плодовете. Голямо е количеството на калия, калция, фосфора, магнезия, желязото, а от микроелементите най голямо е съдържанието на йод, манган, мед молибден. Не по-малко са и органичните киселини – лимонена, ябълчна и янтарна.

Мухъла в дома крие опасности

547
com_content.section
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Мухъла в дома крие опасности5.00 от 5 от общо 4 гласували.


muhylЖилището на човек е прекрасен дом и на различни други видими и невидими живи същества. Някои от тези нежелани в домът ни твари може да бъдат опасни за живота и здравето на хората. Един от най-разпространените неприятели на хората в техния дом това е мухъла.

ГОРЕЩИНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА ЗДPАВЕТО

546
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
ГОРЕЩИНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА ЗДPАВЕТО5.00 от 5 от общо 2 гласували.


jega opasnostОтрицателно влияние върху работата на сърцето оказва горещото време и колебанията в атмосферното налягане, нездравословният начин на живот. Инфарктът и инсулта все по често се срещат и сред младите хора – около 35 години.

Страница 6 от 29

 
 
 
 

Болести

Кондиломи - домашно лечение

674
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Кондиломи - домашно лечение5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kondilomiКондиломи - домашно лечение
Островърхи кондиломи или наричани още генитални брадавици са сред най-често срещаните полово предавани болести. Причинителя на кондиломи е вирус, наречен Човешки папилома вирус. Познати са над 150 различни щама. По-голяма част от щамовете не са опасни за човека, но съществуват около 20 щама, които могат да повишат риска от рак особено при жената, за това съветваме всички пациенти, които забележат появата на брадавици около или по половите органи да потърсят консултация с личният си лекар или лекар по кожно венерически болести. Домашното лечение е допустимо само и единствено, ако в момента нямате достъп до лекар.  

Здраве за кожата

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

 

Здраве за ръцете

Срастване на ноктите

593
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Срастване на ноктите4.25 от 5 от общо 4 гласували.


srastvane na noktiteСрастването на ноктите на ръцете с кожата е сериозен козметичен проблем, който се наблюдава при бебета и най-възрастните хора. Причината за срастване на ноктите с кожата е неправилното поддържане на ноктите и понижена хигиена.  В редки случай кожата на ръцете и ноктите може да бъде нападната от гъбички, чиито колони също могат да причинят срастване на ноктите.

 

Здраве за Лицето

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.