You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечител съвети за вашето здраве

Креатин и ползите от него

484
com_content.section
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Креатин и ползите от него5.00 от 5 от общо 4 гласували.


креатинКреатинът е една от най-широко използваните хранителни добавки. На пазара в България има голям набор от креатин и почти всяка по-известна марка хранителни добавки представя своя продукт като най-добър и най-качествен. Преди да си закупите креатин добре е да прочетете съставките. Много от фирмите пишат 100% чист креатин, но като прочетете внимателно ще видите, че пише в една доза от 5гр. се съдържат 4 грама креатин и 1 грам някакво друго вещество може би таурин, а може и друго. Добре е да си вземате наистина чист креатин в който от 5 грама има 5 грама протеин.

Бели зъби с домашно избелване

482
com_content.section
(8 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бели зъби с домашно избелване5.00 от 5 от общо 8 гласували.


usmivka izbelvaneБез значение на колко години сме, всеки от нас иска да има красива усмивка. Красивата усмивка обаче не включва само добре подредени зъби, тя е много повече. За хубава и красива усмивка, ние трябва да имаме бели зъби, но с годините редица наши вредни навици водят до потъмняване и пожълтяване на зъбите.

Бързо отслабване – Опасности

478
com_content.section
(6 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бързо отслабване – Опасности5.00 от 5 от общо 6 гласували.


byrza-dieta-otslabvaneБързо отслабване – Опасности
С наближаването на морето всеки иска да свали излишните килограми и ако може да постигне бързо отслабване. Бързото отслабване обаче крие редица рискове за здравето.

Липсата на сън води до затлъстяване

477
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.50 от 5)
Липсата на сън води до затлъстяване4.50 от 5 от общо 4 гласували.


затлъстяванеОт малки ни учат колко важен е здравословния 8 часов вечерен сън, малко от нас обаче са започнали да се съобразяват с това предупреждение на старите хора. Оказва се, че наред с обичайните симптоми на недоспиване - раздразненост, нервност загуба на концентрация отсъствието на здравословен сън води до предразположеност на мъжете и жените към затлъстяване.

Диета за отслабване с ягоди

475
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Диета за отслабване с ягоди5.00 от 5 от общо 2 гласували.


qgodiЕдва ли има човек в България, който да не мечтае за червените пролетни изкушения – ягодите. Освен, че ягодите са много вкусен плод, той идеално се съчетава във всяка една пролетна плодова диета. Ягодите са плод богат на желязо и включването на този плод в ежедневната ви диета би ви дало допълнителни сили, от които със сигурност ще имате нужда, за да се преборите с пролетната умора.

Упражнения за масивен бицепс

474
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за масивен бицепс5.00 от 5 от общо 2 гласували.


fitnes bicepsМоже би сте забелязали, че на повечето любители спортисти, които посещават фитнес залата бицепсите са добре оформени. Това е нормално тренировката за бицепс е една от най-леките, същевременно напомпва най-добре и резултатите се виждат сравнително бързо. Въпреки това оформянето на масивни - едновременно големи и силни мускули на ръцете не е проста работа.

Бързо сваляне на корема

473
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бързо сваляне на корема5.00 от 5 от общо 2 гласували.


koremБързо сваляне на корема

Коремната мускулатура се оформя лесно и бързо, трудно обаче е да се свали излишното количество мазнини, които се натрупват в коремната област. Мазнините от корема, представлявате резервни депа в които се съхранява енергия, която не е била нужна на организма в дадения момент. За да постигнем бързо сваляне на корема, ще е нужно да впрегнем много усилия, но е възможно и абсолютно реално да свалим корема за около месец (това е индивидуално и зависи, от това колко мазнини сте натрупали в корема).

Бърз растеж на мускулите без химия

472
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Бърз растеж на мускулите без химия5.00 от 5 от общо 1 гласували.


muskuliБърз растеж на мускулите без химия
Модерно е мъжът да изглежда добре, а това освен приличния и хигиенен външен вид, включва и добре оформено тяло с добре очертани мускули. Натрупването обаче на чиста мускулна маса не е толкова лесно и определено не е толкова бързо колкото си представят хората в самото начало. Ако сте решили, че искате да стегнете тялото си, да оформите мускули ще ви обясним как може да стани това и кои са най-добрите пратки за бърз мускулен растеж.

ЛЕКА ДИЕТА

469
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
ЛЕКА ДИЕТА5.00 от 5 от общо 1 гласували.


dietaС тази лека диета спокойно без много усилия могат да се смъкнат 2-3 килограма. Продължителността на леката диета е една седмица. Всеки ден се закусва с кафе или чай без захар, 2 бисквити и парче сирене.

Пролетен грип или настинка

467
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Пролетен грип или настинка5.00 от 5 от общо 1 гласували.


grip proletenОбикновено при рязка смяна на климата от ниски към високи температури се увеличава и броя на хората оплакващи се от болки в гърлото, умра, болки в главата, кашлица хрема и прочие. Причината за това е сравнително по-бавния отговор на биологичния ни часовник.

Страница 10 от 29

 
 
 
 

Болести

Кондиломи - домашно лечение

674
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Кондиломи - домашно лечение5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kondilomiКондиломи - домашно лечение
Островърхи кондиломи или наричани още генитални брадавици са сред най-често срещаните полово предавани болести. Причинителя на кондиломи е вирус, наречен Човешки папилома вирус. Познати са над 150 различни щама. По-голяма част от щамовете не са опасни за човека, но съществуват около 20 щама, които могат да повишат риска от рак особено при жената, за това съветваме всички пациенти, които забележат появата на брадавици около или по половите органи да потърсят консултация с личният си лекар или лекар по кожно венерически болести. Домашното лечение е допустимо само и единствено, ако в момента нямате достъп до лекар.  

Здраве за кожата

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

 

Здраве за ръцете

Срастване на ноктите

593
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Срастване на ноктите4.25 от 5 от общо 4 гласували.


srastvane na noktiteСрастването на ноктите на ръцете с кожата е сериозен козметичен проблем, който се наблюдава при бебета и най-възрастните хора. Причината за срастване на ноктите с кожата е неправилното поддържане на ноктите и понижена хигиена.  В редки случай кожата на ръцете и ноктите може да бъде нападната от гъбички, чиито колони също могат да причинят срастване на ноктите.

 

Здраве за Лицето

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.