You are here::
<
 
 

Здраве

Slimming Aid Evolution чай за отслабване

671
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Slimming Aid Evolution чай за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


slimming aid evolution чайSlimming Aid Evolution чай за отслабване
Един от най-големите пороци на 21 век това е наднорменото тегло. Често в желанието ни да имаме красиво и добре оформено тяло, като модел от модно списание посягаме към опасни хранителни добавки, които не само, че не ни помагат да отслабнем, а създават и различни здравословни проблеми. В помощ на жените и мъжете, които търсят сигурен начин да свалят излишните килограми създаваме тази статия, за да ви представим продукт, който наистина действа. Това чай за отслабване Slimming Aid Evolution.

Продължава

Симптоми на гнойна ангина

662
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Симптоми на гнойна ангина0 от 5 от общо 0 гласували.


gnoina anginaСимптоми на гнойна ангина
Гнойната ангина е остро инфекциозно заболяване засягащо горните дихателни пътища. Най-често заболяването се активизира през зимния сезон, но проявата му е възможна и през останалите сезони.  Заболяването гнойна ангина се наблюдава сред пациенти от всички възрастови групи.

Продължава

Характера ви според дължината на пръстите

659
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Характера ви според дължината на пръстите5.00 от 5 от общо 1 гласували.


Характера ви според дължината на пръстите
Интересен факт е че при хората съществува различна пропорция между дължината на показалецът и безименият пръст. Тази особеност се определя още по време на ембрионалния ни период и зависи от количеството хормони. Може да направите този малък тест, за да определите, какъв е вашия характер.

Продължава

Целулит - причини за появяването му и методи за лечение

657
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Целулит - причини за появяването му и методи за лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


целулитЦелулит - причини за появяването му и методи за лечение
Целулитът представлява кожен проблем. При него кожата се нагъва и се получава т.нар. портокалова кожа. Кожния проблем - целулит е познат на много жени появата му може да стане още през пубертета, при някои жени Целулитът се поява след бременност, а при други чак след менопаузата, но около 90% от жените в даден етап от живата си се зблъксват с този проблем.

Продължава

За и против енергийните напитки

655
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
За и против енергийните напитки0 от 5 от общо 0 гласували.


energiini napitkiЗа и против енергийните напитки
В днешно време достъпа до енергийните напитки е толкова широк, че можем да си ги закупим от какви ли не места, като се започне от големите супермаркети, кварталните магазини, спирки дори във фитнес залите се продават енергийни напитки. От щандовете надничат различни шарени алуминиеви опаковки с различен грамаж от 220мл. до пласт масови бутилки от по 2л. Колко обаче са полезни и колко са вредни енергийните напитки.

Продължава

Страница 1 от 23