You are here::
<
 
 

Диети

Отслабване с кисело мляко

638
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване с кисело мляко5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvane s kiselo mlqkoКиселото мляко е един традиционен български продукт, който трябва да присъства на масата на масата във всяко едно домакинство.  Българското кисело мляко е популярно не само в България и на Балканите, славата му се простира дори през океаните до познати и не познати кътчета на света. Едни от държавите, които най-много ценят нашето кисело мляко това са японците.

Продължава

Салата айсберг за отслабване

629
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Салата айсберг за отслабване5.00 от 5 от общо 1 гласували.


салата айсбергСалата айсберг за отслабване
Този зеленчук е широко познат и обичан от редица Европейски държави, но едва от две три години е познат и на родния пазар. Въпреки, че е сравнително нов зеленчук  той бързо печели популярност сред родните домакини съобщава онлайн изданието Tq-jenata.com

Продължава

Диета за отслабване с риба

609
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за отслабване с риба0 от 5 от общо 0 гласували.


ribaРибата е една от най-здравословните храни, която може да бъде използвана от хоратани в здравословния си диетичен режим на хранене. Освен за целите на отслабването месото от риба се използва от професионалните спортисти за по-бързо възстановяване от тежките тренировки и за повишен мускулен растеж. Причината за това е високото белтъчно съдържание. В 100 грама риба се съдържа между 13 и 25% белтък.

Продължава

Диета за трениращи

607
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за трениращи0 от 5 от общо 0 гласували.


dietaКогато посещаваме редовно фитнес залата или спортуваме определен тип спорт, ние се нуждаем от хранителна диета, която се различава от хранителния режим на повечето хора. Причината за това е че трябва да съчетаваме храни с висока енергийна стойност и богати на протеин. И колкото по-високи резултати сме си поставили толкова по-строга и точна трябва да бъде нашата диета.

Продължава

Отслабване за 30 дни стъпка по стъпка

604
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване за 30 дни стъпка по стъпка0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneМного от нас искат да свалят излишните килограми и да имат по-красиво и стегнато тяло. В търсене на правилната формула подлагаме организма си на строги диети, на лишения, на много активни физически натоварвания но в крайна сметка килограмите си стоят същите, корем издут, а дупета по-голямо от колкото ни се иска.

Продължава

Страница 1 от 13