You are here::
<
 
 

Фитнес упражнения

На фитнес през новата година

663
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
На фитнес през новата година0 от 5 от общо 0 гласували.


фитнесНа фитнес през новата година
След Коледа и Нова година обикновено килограмите на жените се увеличават чувствително, а то е ясно след обилният Коледен обяд и изкушаващата  вечеря за Нова година и не на последно място баницата с късмети за първия ден след нова година, килограмите автоматично скачат с два три, а понякога и с повече.

Продължава

Най-добрите упражнения за плочки на корема

661
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Най-добрите упражнения за плочки на корема0 от 5 от общо 0 гласували.


plochkiНай-добрите упражнения за плочки на корема
През последните години от изключително значение е не само да изглеждаш добре, а да изглеждаш перфектно. Редица звезди от бодибилдинг сцената ни показват аполонските тела и на нас ни се иска да постигнем техните резултати. Една от най-трудните групи за оформяне това са коремните мускули. Без значение дали говорим за мъже или жени, красиво оформената коремна преса е важна за всеки един трениращ и уважаващ себе си човек.

Продължава

Отслабване с кардио или диета

635
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с кардио или диета0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniqОтслабване с кардио или диета
През топлите месеци на годината винаги се сещаме за излишните килограми – за увисналите мазнини и кожа. Време е да се вземете в ръце да стегнете тялото и да изгубите натрупаните излишни килограми. Естествения въпрос е как да подходите и кое би имало най-голям ефект за вас диета за отслабване или упражнения за отслабване.

Продължава

Азотен бустер – опасен ли е

631
com_content.category
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Азотен бустер – опасен ли е4.00 от 5 от общо 1 гласували.


muskuliЕдна от най-често използваните хранителни добавки за напомпване и видимо увеличаване на мускулната маса сред мъжете посещаващи фитнес зала това е азотния бустер. Почти всяка една марка производител на фитнес добавки разполага със свой продукт на пазара. Определено обаче към момента има две марки, които взривяват пазара това са азотните бустери на BSN, jack3d и до някъде значително по-слабия но също ефективен бустер на марката Saitek.

Продължава

Коремните плочки при жените стават бавно!

620
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Коремните плочки при жените стават бавно!0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq-za-koremКоремните плочки при жените стават бавно!
Когато времето на вън е горещо, а мисълта за приятното море е все по-често в главата ни, започваме да се замисляме за това как изглеждаме. При около 85% от жените се наблюдава отпускане на тялото особено в областта на корема, дупето и бедрата. Натрупаните излишни мазнини в тези области се проявяват не само като подпухналост, бирено коремче и прочие, но много често се показват под формата на целулит, а много жени знаят колко е трудно да се бориш с целулита. Това показва нуждата да поддържаме тялото си в добра форма дори и да не е лято. В днешната статия, ще се опитаме да ви предложим програма с помощта на която при редовно спазване за около 2 месеца ще може да покажете коремните плочки и дами помнете няма чудеса!

Продължава

Страница 1 от 12