You are here::
<
 
 

Лечения от бабите

Отпушване на запушен нос в домашни условия – Бабини рецепти

652
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отпушване на запушен нос в домашни условия – Бабини рецепти5.00 от 5 от общо 1 гласували.


zapushen nosОтпушване на запушен нос в домашни условия – Бабини рецепти
Запушения нос е може би един от най-често срещаните симптоми при настинка и грип. С първите по-студени месеци изпитваме некомфорта на носовото говорене, обилния секрет, блокиралия нос заради хремата. За да отпушите запушения нос не е задължително да посягате към капките за нос с ксилометазолин хидрохлорид (който може да бъде много опасен за лигавицата на носа).

Продължава

Лек за пролетна умора

616
com_content.category
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Лек за пролетна умора5.00 от 5 от общо 2 гласували.


umoraСлед смяната на часовото време от зимно към лятно, много хора се чувстват изморени, без желание за работа и тонус. Причината най-общо се нарича пролетна умора. Ако имате обаче да свършвате много работа, то тогава няма време да се подавате на лежерните дни, а трябва да си върнете бързо кондицията. Един от най-лесните и приятни лекове за пролетна умора това е шипката.

Продължава

Домашни лекове при кашлица

614
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Домашни лекове при кашлица5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kashlicaКогато времето на вън се сменя и е ту топло, ту студено се увеличава на хората, които се оплакват от остра кашлица и хрема. Ако сте от хората, които не обичат да използват лекарствени средства пълни с химия, то може би знаете, че много от баибните илиачи могат да се справят успешно с влошеното здравословно състояние.

Продължава

Билки при болки в бъбреците

582
com_content.category
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Билки при болки в бъбреците5.00 от 5 от общо 2 гласували.


bybreciАко изпитвате болки в бъбреците или имате проблем с пикочните пътища може да пробвате лечение с помощта на билки.  В съвременния свят повечето хора са свикнали да приемат различни хапчета за какви ли не болки, без дори да се замислят, че природата е създала идеалното лечебно средство - билки. При болки в бъбреците се използват предимно билки с противовъзпалителни и антибактериално действие.

Продължава

Лечение на язва с пприродни средства

565
com_content.category
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Лечение на язва с пприродни средства5.00 от 5 от общо 2 гласували.


лечение с медЯзвата е заболяване на храносмилателната система. В резултат от неправилно хранене лигавицата на стомаха се раздразва, образуват се ранички, които причиняват силни болки в стомаха. При диагностициране на заболяването от лекар, обикновено започва приемането на специални лекарствени средства за лечение на язва, определя се специфичен хранителен режим, а за тези от вас които искат да се справят трайно и успешен с язвата препоръчвам наред с диетата и медикаментите да приемат и билки.

Продължава

Страница 1 от 4