You are here::
<
 
 

Защо да накисваме ядките и семената

673
com_content.section
(3 гласа, оценка 3.67 от 5)
Защо да накисваме ядките и семената3.67 от 5 от общо 3 гласували.


qdkiЗащо да накисваме ядките и семената
Всички привърженици на здравословното хранене знаят, колко са полезни ядките и семената за нашето тяло. Малко от нас обаче знаят, че когато консумираме ядките печени, ние усвояваме едва 20% от полезните минерали съдържащи се в тях, а омега 3 мазнините, които се съдържат в тях при печене намаляват с около 60%. Това е причината ядките и семенната да трябва да бъдат консумирани сурови.

Продължава

Смути здраве за дами с червено цвекло

672
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.50 от 5)
Смути здраве за дами с червено цвекло4.50 от 5 от общо 2 гласували.


smutiСмути здраве за дами с червено цвекло
Червеното цвекло е кореноплоден зеленчук, който често е пренебрегван от нашето меню, но този зеленчук е изключително полезен. Той се използва при всички витаминозни салата, използва се за подсилване на имунитета, спомага за намаляване на високото кръвно и за заздравяване на стените на кръвоносните съдове. Редовната му употреба спомага за подобряване на циркулацията на кръвта в нашето тяло. Ако сте фен на здравословните сокове, то този вариант на червеното цвекло прието под формата на смути, ще стане ваша любима напитка.

Продължава

Slimming Aid Evolution чай за отслабване

671
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Slimming Aid Evolution чай за отслабване5.00 от 5 от общо 1 гласували.


slimming aid evolution чайSlimming Aid Evolution чай за отслабване
Един от най-големите пороци на 21 век това е наднорменото тегло. Често в желанието ни да имаме красиво и добре оформено тяло, като модел от модно списание посягаме към опасни хранителни добавки, които не само, че не ни помагат да отслабнем, а създават и различни здравословни проблеми. В помощ на жените и мъжете, които търсят сигурен начин да свалят излишните килограми създаваме тази статия, за да ви представим продукт, който наистина действа. Това чай за отслабване Slimming Aid Evolution.

Продължава

Рецепта за смути срещу грип и настинка

667
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Рецепта за смути срещу грип и настинка5.00 от 5 от общо 1 гласували.


qbylki i djindjifilРецепта за смути срещу грип и настинка
Смути е приятна напитка включваща приятна комбинация от зеленчуци  и/или плодове, която се консумира прясно направена. Състава на смутитата е гъста и се консумира най-често със сламка. За да си приготвите качествено смути Ви е нужен мощен блендер.

Продължава

Амарант хранителни семена с полезни свойства

666
com_content.section
(2 гласа, оценка 3.50 от 5)
Амарант хранителни семена с полезни свойства3.50 от 5 от общо 2 гласували.


amarantАмарант хранителни семена с полезни свойства
Семената от амарант са малко познати на българския пазар на здравословни храни, но набират все по-голяма популярност поради високите си биологично качество.
Амарантът произхожда от Северна и Южна Америка и Африка, а от 40 години се отглежда като култура и в Европа. В България все още 90% от семената от амарант са внос.  Амарантът представлява тревисто растение с червени цветове, а зърната амарант са жълтеникави дребни с идеално овална форма.

Продължава

Страница 1 от 58