You are here::
<
 
 

Азотен бустер – опасен ли е

631
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Азотен бустер – опасен ли е5.00 от 5 от общо 2 гласували.


muskuliЕдна от най-често използваните хранителни добавки за напомпване и видимо увеличаване на мускулната маса сред мъжете посещаващи фитнес зала това е азотния бустер. Почти всяка една марка производител на фитнес добавки разполага със свой продукт на пазара. Определено обаче към момента има две марки, които взривяват пазара това са азотните бустери на BSN, jack3d и до някъде значително по-слабия но също ефективен бустер на марката Saitek.

Продължава

Салата айсберг за отслабване

629
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Салата айсберг за отслабване5.00 от 5 от общо 3 гласували.


салата айсбергСалата айсберг за отслабване
Този зеленчук е широко познат и обичан от редица Европейски държави, но едва от две три години е познат и на родния пазар. Въпреки, че е сравнително нов зеленчук  той бързо печели популярност сред родните домакини съобщава онлайн изданието Tq-jenata.com

Продължава

Мъжете без коса са по-секси за жените

627
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Мъжете без коса са по-секси за жените5.00 от 5 от общо 1 гласували.


brus uilisМъжете без коса са по-секси за жените
Липсата а коса и оплешивяването са сериозен удар по самочувствието на много мъже. Последните проучвания на британското медицинско издание “Medical health research UK” сочи, че мъжете без коса са по-секси за зрелите жени.

Продължава

Лепенки за отслабване Derma v10 качество и нежност

624
com_content.section
(3 гласа, оценка 4.67 от 5)
Лепенки за отслабване Derma v10 качество и нежност4.67 от 5 от общо 3 гласували.


lepenki-za-otslabvaneОт близо година на българския пазар се продава един уникален продукт за отслабване лепенки Derma v10. При навлизането на пазара на тези лепенки, повечето от дамите бяха скептично настроени но само след шест месеца лепенките за отслабване Derma v10 се превърнаха във водещ хит на пазара.

Продължава

Антибиотици и чревната флора

623
com_content.section
(4 гласа, оценка 3.25 от 5)
Антибиотици и чревната флора3.25 от 5 от общо 4 гласували.


antibioticiЕдно от големите открития на 20 век бяха антибиотиците. Същински разцвет преживя медицината с откриването на  тези хапчета. Десетилетия след това се оказа, че те не са чак толкова чудотворни и могат да причинят големи вреди на човешкия организъм.

Продължава

Страница 5 от 58