You are here::
<
 
 

Упражнения за гърди

41
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за гърди0 от 5 от общо 0 гласували.


упражнения гърдиБезспорно най-хващащата група мускули това са гърдите. Невероятен е ефекта, когато на плажа имате добре оформен релеф на гърдите и всеки ви загледа. Добре оформените гърди са предпоставка за повишаването на личното ви самочувствие, поради тази причина вие трябва добре да напомпате тази група мускули. Ето и примерна тренировка за гърди.

Продължава

Диети за сърцето

35
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диети за сърцето0 от 5 от общо 0 гласували.


sarceХапвайте по-често плодове поне три пъти дневно. Плодовете ще ви набавят важни витамини, а също така имат важно антиоксиантно действие за организма.

Намалете излишните килограми. свалянето на излишните мазнини ще спомогне да запазите вашето сърце по дълго в добра форма и здраво. С напредването на възрастта вероятността за високо или ниско кръвно е по-малка.

Продължава

Витамин А

31
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамин А0 от 5 от общо 0 гласували.


vitamin AВитамин А заема изключително важно място сред витамините според значението им за организма. Научното наименование на Витамин А е ретинол палмитат. Той спомага за подобряването на епителните клетки, освен това подобрява обмените процеси в клетките на кожата като спомага за подобряване на еластичността и. Витамин А спомага и за по-бързото регенериране (оздравяване) на повърхностните рани. Безспорно е значението на витамин А за растежа на косата. При недостига му космения растеж е силно забавен. Спомага за преборване на някои кожни заболявания като акне и същевременно забавя процеса на образуване на бръчки.

Продължава

Лесна диета

27
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лесна диета0 от 5 от общо 0 гласували.


lesna dietaЛесната диета се прилага в рамките на 4 дена след приключването на диетата се прави почивка и четири дневния цикъл на диетата се повтаря отново. Тази Лесна диета ще ви помогне да прочистите организма и да си върнете тонуса в организма.

 

Продължава

Имунитет

23
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Имунитет0 от 5 от общо 0 гласували.


imunitetИмунната система представлява способността на организма да се преборва с различните болести. Имунната система има способност да запазва информацията за прекарани различни заболявания с което ограничава повторното поява на болестта. В имунната система потиска и регулира т.нар имунен отговор на организма до най-подходящото за човешкия организъм ниво. Основни клетки, участващи в имунната система, Б- и Т-лимфоцитите, макрофагите, фолекулно-дендритни клетки и други.

Продължава

Страница 57 от 58