You are here::
<
 
 

КАКВО ДА ПРАВИМ АКО НОСЪТ НИ КЪРВИ?

610
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
КАКВО ДА ПРАВИМ АКО НОСЪТ НИ КЪРВИ?5.00 от 5 от общо 3 гласували.


крав от носаПреди да предприемете мерки за спиране на кървенето от носа, издухайте го добре. По този начин ще отстраните евентуален съсирек, който пречи на кръвоносния съд да се свие. Понякога само това и леко притискане на ноздрите, след като сте пъхнали вътре малко памук, са достатъчни да се справите с кървенето на носа.

 

Продължава

Диета за отслабване с риба

609
com_content.section
(3 гласа, оценка 4.00 от 5)
Диета за отслабване с риба4.00 от 5 от общо 3 гласували.


ribaРибата е една от най-здравословните храни, която може да бъде използвана от хоратани в здравословния си диетичен режим на хранене. Освен за целите на отслабването месото от риба се използва от професионалните спортисти за по-бързо възстановяване от тежките тренировки и за повишен мускулен растеж. Причината за това е високото белтъчно съдържание. В 100 грама риба се съдържа между 13 и 25% белтък.

Продължава

Диета за трениращи

607
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.50 от 5)
Диета за трениращи4.50 от 5 от общо 4 гласували.


dietaКогато посещаваме редовно фитнес залата или спортуваме определен тип спорт, ние се нуждаем от хранителна диета, която се различава от хранителния режим на повечето хора. Причината за това е че трябва да съчетаваме храни с висока енергийна стойност и богати на протеин. И колкото по-високи резултати сме си поставили толкова по-строга и точна трябва да бъде нашата диета.

Продължава

НАРОДНА МЕДИЦИНА С ЛУК

606
com_content.section
(7 гласа, оценка 3.86 от 5)
НАРОДНА МЕДИЦИНА С ЛУК3.86 от 5 от общо 7 гласували.


lukНародната медицина препоръчва лука при редица заболявания.

При хемороиди, запек и възпаление на червата е полезно да се дава по 1 ч.л. сок от пресни зелени пера 3 пъти на ден преди ядене.

Младежки пъпки и сърбящи обриви по кожата, лунички и пигментни  петна се изчистват с наложена върху тях лучена кашичка.

Продължава

Червено цвекло природния бустер

605
com_content.section
(5 гласа, оценка 4.60 от 5)
Червено цвекло природния бустер4.60 от 5 от общо 5 гласували.


cherveno cvekloТези  от вас които имат по-дълъг стаж във фитнес залата, знаят колко е важно приемането на суплименти за постигането на по-добри резултати. Един от най-често използваните и предпочитаните от бодибилдърите нутрием е азотния бустер. Има различни марки, но в масовия случай азотния бустер е прахообразен с различни овкосители и се разтваря във вода.

Продължава

Страница 7 от 58