You are here::
<
 
 

Натурални сокове или домашни фрешове

585
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Натурални сокове или домашни фрешове5.00 от 5 от общо 3 гласували.


freshПочти от всеки ъгъл ни дебне реклама на здравословни храни и напитки, истина ли са обаче те или е по-добре да направим домашен фреш ? Разбира се, че е много по-добре да си приготвим сами в домашни условия прясно изцеден сок, който няма да съдържа консерванти и оцветители. Домашно приготвения фреш освен, че има приятен натурален вкус, но е и много добра добавка към вашето здравословно меню.

Продължава

Лунна диета 2013 година

584
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лунна диета 2013 година5.00 от 5 от общо 1 гласували.


lunna dieta 2013Лунната диета е една от най-любимите и предпочитани от много жени диети за постигане на бързо, здравословно и ефективно отслабване. Популярността на лунната диета се дължи на факта, че тази диета е лесна за спазване и най-вече заради добрите резултати без йо-йо ефект, които се наблюдават.

Продължава

Болки в гърлото и възпалени сливици

583
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Болки в гърлото и възпалени сливици5.00 от 5 от общо 1 гласували.


gyrlo sliviciПрез есента и зимата броя на хората, които се оплакват от болки в гърлото се увеличава многократно. Гърлото е начална част от дихателната система. Повечето от хората са свикнали да дишат през устата, а поетия през устата въздух е не затоплен, не пречистен и сух. Това води до увреждане на лигавицата на гърлото, възпаление на сливиците и гласните струни. Първоначално болка в гърлото и подути сливици може да бъдат симптоми не само на настинка, но и на грип.

Продължава

Упражнения за долна част на гърдите

580
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за долна част на гърдите5.00 от 5 от общо 1 гласували.


gyrdiМного често влизайки във фитнес залата тренираме неправилно мускулите на гърдите, като залагаме най-вече на добре развита средна част, след това тренираме за горна част на гърдите, а упражнения за долна част на гърдите правим рядко и съвсем плахо. Красивите гърди обаче изискват симетрия, а добре оформената долна част дава обем на гърдите, кара ги да изглеждат по-големи и напомпани. Ако и на вас долната част на гърдите изостава, нека да ви покажем няколко упражнения за гърди, който ще наваксат пропуснатото.

Продължава

Упражнения за горна част на гърди

578
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за горна част на гърди5.00 от 5 от общо 1 гласували.


gyrdiГърдите са от тези мускули по тялото на човек, които е важно да са не само стегнати, но и добре оформени. Перфектните мъжки гърди трябва да следват пропорционалност с добре развита долна част, силна средна част, добре очертан горен релеф на гърдите и не на последно място добре оформен канал. Извайването на гърди от стомана не може да стани с диета, яките мъжки гърди се градят във фитнес залата с подходящи упражнения за гърди.

Продължава

Страница 9 от 58