You are here::
<
 
 

Бицепс тренировка – упражнения за бицепс

562
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бицепс тренировка – упражнения за бицепс5.00 от 5 от общо 2 гласували.


упражнения за бицепс, тренировкаБицепса е двуглавия мускул на ръката, той се намира от предната част на раменната кост. Много от мъжете, за които фитнеса е мания искат да постигнат големи резултати имено при бицепса, защото той придава големина на ръцете, води до по-голяма физическа сила и не на последно място големите бицепси действат като афродизиак за жените.

Продължава

Истински методи за отслабване

556
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Истински методи за отслабване5.00 от 5 от общо 3 гласували.


otslabvaneКрасивата и стройна фигура е важна за успешния живот. Колкото и да си говорим, че сме духовни и е важна вътрешната красота, външната красота отваря широко вратите на много хора. Излишните килограми са не само козметичен, но и здравословен проблем. Ако сте решили да повишите вашето самочувствие като постигнете отслабване с един, два, а защо не с цели 4-6 килограма, нека да сме вашия гид и да разгледаме въпроса „ Как да отслабна ”.

Продължава

Лепенки за отслабване лесния път за красиво тяло

555
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Лепенки за отслабване лесния път за красиво тяло5.00 от 5 от общо 3 гласували.


otslabvaneПрез последните 3-4 години в Европа и България навлязоха нанотехнологиите за справянето с различни здравословни проблеми. Една от тези технологии е лечението с лепенки или наричани още в специализираната литература пластири.  През последната година голям хит на пазара в България са лепенки за отслабване на различни търговски марки, голяма част от които са произведени в различни Европейски страни, а една част са произведени в Китай.

Продължава

Сини сливи при тежък запек

554
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.75 от 5)
Сини сливи при тежък запек4.75 от 5 от общо 4 гласували.


sini sliviНередовното изхождане причинява тежест в стомаха и червата. Дискомфорта обаче не е единствения проблем, който може да причини запека, нередовното и затрудненото изхождане може да причини интоксикация на човешкия организъм, а от тук и проблеми в различни органи и системи на тялото. Консумацията на сини сливи и особено добре узрелите сливи може да подпомогне храносмилането и редовното изхождане.

Продължава

Сини сливи при запек

553
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Сини сливи при запек5.00 от 5 от общо 1 гласували.


slivi

В резултат на неправилно хранене и нарушен диетичен режим, често храносмилателната система на човек изпитва силен дизкомфорт. Един от най-ранно забележимите проблеми това е запекът.

 

Продължава

Страница 11 от 58