You are here::
<
 
 

Пъпеш за стройна фигура и силно тяло

543
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Пъпеш за стройна фигура и силно тяло5.00 от 5 от общо 1 гласували.


pypeshМечтата на всяка жена е да има красива и стегната фигура, да остава забелязана не само от мъжете, но и от другите жени. Красивото и стегнато тяло се постига по два начина, единия е с помощта на диета, а втория е с помощта на физически упражнения. Ако сте почитателки, на хубавите диети, нека да ви запознаем по-подробно с ползите от добавянето на вкусния плод пъпеш към вашия хранителен режим.

Продължава

Диета с пъпеш

542
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диета с пъпеш5.00 от 5 от общо 1 гласували.


пъпеш диетаПъпеша е един от любимите плодове на малки и големи. По нашите ширини той зрее от средата на юли и може да се закупи до края на септември. Освен, че е много вкусен, пъпеша е изключително полезен. Още от дълбока древност редица козметични продукти са се приготвяли от пъпеш. Редица диетолози препоръчват на повечето жени през летните месеци на направят един курс на диета с пъпеш, не само защото това ще им помогне да върнат един два излишни килограма, но ще им помогне да пречистят храносмилателният си тракт и не на последно място комбинацията между пъпеш и мед е мощен еликсир за здраве.

Продължава

Отслабване с черен пипер

540
com_content.section
(3 гласа, оценка 4.67 от 5)
Отслабване с черен пипер4.67 от 5 от общо 3 гласували.


отслабване с черен пиперДо скоро много от диетолозите изключваха черния пипер от всяка диета за отслабване, защото той отваря апетита на хората в резултат на което се хранят по-често и натрупват по-голямо количество наднормено тегло. Последни проучвания на тази обичана от много хора подправка показаха, че консумацията на черен пипер не винаги води, до натрупване на килограми, а точно обратното при правилна употреба може дори да спомогне в борбата с излишните килограми  и да е верен приятел за постигане на отслабване дори в порядките на 2-3 килограма.

Продължава

Диета за отслабване в жегите

536
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Диета за отслабване в жегите5.00 от 5 от общо 2 гласували.


диетаДиета за отслабване в жегите
През горещите летни месеци е най-подходящото време да направим една бърза диета за отслабване с добри резултати. През горещите дни не ни се яде, това е много полезно за жените, които трудно се преборват със жаждата за храна.

Продължава

Сок от боровинки при уронарни инфекци

534
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Сок от боровинки при уронарни инфекци5.00 от 5 от общо 1 гласували.


червена боровинкаПрез последните месеци червените малки плодчета на Vaccinium vitis-idaea L (червената боровинка) придобиха изключително голяма популярност и в България. Редица лекарствени продукти съдържат екстракт от червени боровинки, като главното им действие е предпазването от болести и инфекции на уриналните пътища.

Продължава

Страница 13 от 58