You are here::
<
 
 

Треперене на ръцете

503
com_content.section
(3 гласа, оценка 4.00 от 5)
Треперене на ръцете4.00 от 5 от общо 3 гласували.


lekarОтделни човешки органи треперят непрекъснато. Най-често здравия човек забелязва треперенето на ръцете, но също така може да има треперене на главата дължащо се най-вече на тикове, също така наблюдава се треперене на ръцете, тремове се наблюдават и на очите и някои мускули. Треперенето обикновено има своята причина и обстоятелства, които го причиняват в някои случаи треперенето на ръцете се причинява от заболявания.

Продължава

Щитовидна жлеза - полезно четиво

501
com_content.section
(3 гласа, оценка 3.33 от 5)
Щитовидна жлеза - полезно четиво3.33 от 5 от общо 3 гласували.


щитовидна жлезаЩитовидната жлеза е една от основните и много важните жлези за правилното функциониране на цялостният човешки организъм. Тази жлеза отговаря за растежа и метаболитните процеси. Проблеми с тази железа се свързват с нейната хипер или хипофункция. Увреждането на щитовидната жлеза може да бъде ясно видимо, то обикновено води до уголемяването на нейните размери. Когато уголемяването е ясно видимо говорим за заболяването гуша.

Продължава

Отслабване с ягоди

499
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване с ягоди5.00 от 5 от общо 1 гласували.


ягоди отслабванеНа дали има малки деца или големи възрастни хора, които да не обичат вкусът на ягодите. През последните седмици на лятото този плод зрее по нашите ширини, а цената му обикновено е много  ниска. Това прави ягодите един от най-консумираните полодове заедно с черешите през месеците май и юни.

Продължава

Псамотерапия за позитивна енергия

498
com_content.section
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Псамотерапия за позитивна енергия5.00 от 5 от общо 4 гласували.


псамотерапияПрез последната година започна да се говори все по силно за Псамотерапия. Ако все още не знаете какво представлява това или се чудите дали да пробвате, то тази статия определено ще ви бъде полезна да се информирате за това: какво представлява Псамотерапия.

Продължава

Отслабване с упражнения

497
com_content.section
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабване с упражнения5.00 от 5 от общо 3 гласували.


отслабванеАко през последните няколко седмици сте качили някое излишно килец в областта на корема, дупето, бедрата или са ви се появили паласки е нужно да предприемете спешни мерки, да ограничите това наддаване на килограми и най-важното да се предпазите от формирането на целулит или стрии, като в същото време постигнете отслабване.

Продължава

Страница 17 от 58