You are here::
<
 
 

Креатин и ползите от него

484
com_content.section
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Креатин и ползите от него5.00 от 5 от общо 4 гласували.


креатинКреатинът е една от най-широко използваните хранителни добавки. На пазара в България има голям набор от креатин и почти всяка по-известна марка хранителни добавки представя своя продукт като най-добър и най-качествен. Преди да си закупите креатин добре е да прочетете съставките. Много от фирмите пишат 100% чист креатин, но като прочетете внимателно ще видите, че пише в една доза от 5гр. се съдържат 4 грама креатин и 1 грам някакво друго вещество може би таурин, а може и друго. Добре е да си вземате наистина чист креатин в който от 5 грама има 5 грама протеин.

Продължава

Бели зъби с домашно избелване

482
com_content.section
(8 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бели зъби с домашно избелване5.00 от 5 от общо 8 гласували.


usmivka izbelvaneБез значение на колко години сме, всеки от нас иска да има красива усмивка. Красивата усмивка обаче не включва само добре подредени зъби, тя е много повече. За хубава и красива усмивка, ние трябва да имаме бели зъби, но с годините редица наши вредни навици водят до потъмняване и пожълтяване на зъбите.

Продължава

Бързо отслабване – Опасности

478
com_content.section
(6 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бързо отслабване – Опасности5.00 от 5 от общо 6 гласували.


byrza-dieta-otslabvaneБързо отслабване – Опасности
С наближаването на морето всеки иска да свали излишните килограми и ако може да постигне бързо отслабване. Бързото отслабване обаче крие редица рискове за здравето.

Продължава

Липсата на сън води до затлъстяване

477
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.50 от 5)
Липсата на сън води до затлъстяване4.50 от 5 от общо 4 гласували.


затлъстяванеОт малки ни учат колко важен е здравословния 8 часов вечерен сън, малко от нас обаче са започнали да се съобразяват с това предупреждение на старите хора. Оказва се, че наред с обичайните симптоми на недоспиване - раздразненост, нервност загуба на концентрация отсъствието на здравословен сън води до предразположеност на мъжете и жените към затлъстяване.

Продължава

Диета за отслабване с ягоди

475
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Диета за отслабване с ягоди5.00 от 5 от общо 2 гласували.


qgodiЕдва ли има човек в България, който да не мечтае за червените пролетни изкушения – ягодите. Освен, че ягодите са много вкусен плод, той идеално се съчетава във всяка една пролетна плодова диета. Ягодите са плод богат на желязо и включването на този плод в ежедневната ви диета би ви дало допълнителни сили, от които със сигурност ще имате нужда, за да се преборите с пролетната умора.

Продължава

Страница 19 от 58