You are here::
<
 
 

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

Продължава

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.

Продължава

Маска за коса с извара

649
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за коса с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za kosa s izvaraИзтощена коса ? Съживете я с тази маска за коса с извара

Проблема с изтощената коса е често срещан при жените, които подлагат косата си на различни мъчения - прекалено често боядисване, използването на преса и маша, прекалено често измиване на косата и прочие. Косата може да стои изтощена и без обем в резултат на неправилни хранителни навици - намалена консумация на белтъци, витамини или минерали.

Продължава

Слънчева алергия - причини за появата

642
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Слънчева алергия - причини за появата5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kojaАлергията към слънчевите лъчи е сравнително слабо разпространен кожен проблем. Честотата му на срещане е около 15%, по-често слънчева алергия се наблюдава при жените отколкото при мъжете, а главно от нея страдат малките деца и юношите и значително по-рядко възрастните хора. Въпреки, че обществеността масово нарича този проблем слънчева алергия, той не представлява истинска алергична реакция, защото слънчевите лъчи дразнещи кожата не водят до отделяне на антигени, както при всяка друга алергия.

Продължава

Обрив причинен от алергия

636
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Обрив причинен от алергия0 от 5 от общо 0 гласували.


obrivОбрив причинен от алергия
Една от най-разпространените форми на алергия това е кожни обрив. Причините за поява на кожна алергия могат да бъдат много и от най-различно естество. Обикновено алергията се дължи на външен фактор - прах, полен от растения допир до химични препарати и алергени, чувствителност към препарати за бита, перилни прахове и прочие.

Продължава

Страница 1 от 22