You are here::
<
 
 

Чай за отслабване Slimming Aid evolution

675
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване Slimming Aid evolution0 от 5 от общо 0 гласували.


slimming aid evolutino SLIM&DETOX Пакет  от Slimming Aid evolution

Често се лутаме из интернет и се опитваме да открием най-доброто средство за отслабване – хранителни добавки, сиропи за отслабване и какви ли не други химии с неясен произход и още повече съмнителни Резултати. Ако това се е случило и на вас, нека ви представим нещо ново, не продукт, а цялостна програма и стратегия за отслабван на Slimming Aid Evolution.

Продължава

Healthpoint Лепенки за отслабване

669
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Healthpoint Лепенки за отслабване 0 от 5 от общо 0 гласували.


jena otslabvane lepenkiЧесто се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?

Продължава

Slimming Aid - Революция в отслабването

645
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Slimming Aid - Революция в отслабването5.00 от 5 от общо 1 гласували.


slimmingSlimming Aid  е една нова,  но бързо нашумяваща хранителна добавка  за контролиране на тегло, завладяваща сърцата на жени и мъже в Европа, а от скоро се предлага и на Българския пазар. Продукт е произведен по най-високи технологии, които непрекъснато следят за качеството. Slimming Aid се произвежда във Великобритания от технологичния гигант Brunel Healthcare.

Продължава

L-carnitine помощник в отслабванет или враг

630
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
L-carnitine помощник в отслабванет или враг0 от 5 от общо 0 гласували.


dobavkiL-carnitine помощник в отслабванет или враг
L-carnitine е хранителна добавка позната на всеки един човек, който посещава фитнес залата редовно. Тази хранителна добавка се рекламира широка като безопасна и дори полезна за тялото на човек. Популярността на тази добавка расте с всеки изминал ден, дори редица енергийни напитки добавят L-carnitine в своя състав, но зашеметени от рекламата и от незнание редица хора употребяват и препоръчват употребата на L-carnitine когато целта ви е отслабване.

Продължава

Крем за пети Heel Therapy Balm

430
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Крем за пети Heel Therapy Balm5.00 от 5 от общо 1 гласували.


napukani petiДоказано е че почти 70% от жените в активна възраст страдат от напукани пети. Това заболяване е по-често срещано дори от бича на 21 век затлъстяването. Защо обаче това е толкова голям проблем? Появата на напукани пети е сериозен козметичен проблем с който повечето жени се справят трудно, а голяма част от тях продължават да се лутат в търсене на решение без да го намират.

Продължава

Страница 1 от 7