You are here::
<
Съобщение
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

 
 
 
 
 
 

Чай за отслабване от Джинджифил

chai-za-otslabvaneУпотребата на специален джинджифилов чай за отслабване е широко използван метод от редица жени в Европа и САЩ, а в последните години употребата на чайове за отслабване в България става все по-популярна. За първи път чай за отслабване е използван от Източните народи (Китай, Индия и Япония). При тези народи използването на чай не само за отслабване, но и за лечение на различни болести датира от хиляди години.Една от билките, които се използват при приготвянето на чай за отслабване е джиндифилът. Тази билка действа стимулиращо на кръвоносната система и най-вече движението на кръвта. Пиейки джинджифилов чай за отслабване се наблюдава ускоряване на метаболизма, допълнително билковия чай  действа върху кожата като я прави млада и еластична.

За да приготвите чай за отслабване от джинджифил е необходимо да използвате корена на билката. Джиндифиловия корен за приготвяне на чай се режи на тунки лентички. Количеството корен необходим за приготвяне на чай за отслабване е количество 1/3 от човешка шепа. За джиндифиловия чай количеството корени се вари във вода (2 литра).

 

Чай за отслабване

Рецепта 1
За приготвяне на джинджифилов чай се кипва вода, след което докато водата е още вряла се слагат около 4-5 нарязани коренчета (не слагайте повече корени с цел лесно и бързо отслабване ). Изсипете получената отвара в термос и го затворете. Носете термоса винаги със себе си. пийте от този чай за отслабване 30 минути преди всяко ядене.

Чай за отслабване

Рецепта 2
За втората рецепта за приготвяне на чай за отслабване са нужни джинджифил, чесън и вода. Този чай се приготвя от 20гр. джинджифил, 20гр. чесън и 400мл. вода. Водата на чая се кипва и се прибавят другите съставки. Отварата се задушава за около 1ч. след което се излива в термос и се пие през целия ден вместо вода. Тази рецепта за чай за отслабване с джинжифил е много подходяща за хора целящи бързо и ефективно отслабване.

Чай за отслабване

 

103
com_content.article
(50 гласа, оценка 3.80 от 5)
Чай за отслабване от Джинджифил3.80 от 5 от общо 50 гласували.