You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Чай за отслабване от Джинджифил

chai-za-otslabvaneУпотребата на специален джинджифилов чай за отслабване е широко използван метод от редица жени в Европа и САЩ, а в последните години употребата на чайове за отслабване в България става все по-популярна. За първи път чай за отслабване е използван от Източните народи (Китай, Индия и Япония). При тези народи използването на чай не само за отслабване, но и за лечение на различни болести датира от хиляди години.Една от билките, които се използват при приготвянето на чай за отслабване е джиндифилът. Тази билка действа стимулиращо на кръвоносната система и най-вече движението на кръвта. Пиейки джинджифилов чай за отслабване се наблюдава ускоряване на метаболизма, допълнително билковия чай  действа върху кожата като я прави млада и еластична.

За да приготвите чай за отслабване от джинджифил е необходимо да използвате корена на билката. Джиндифиловия корен за приготвяне на чай се режи на тунки лентички. Количеството корен необходим за приготвяне на чай за отслабване е количество 1/3 от човешка шепа. За джиндифиловия чай количеството корени се вари във вода (2 литра).

 

Чай за отслабване

Рецепта 1
За приготвяне на джинджифилов чай се кипва вода, след което докато водата е още вряла се слагат около 4-5 нарязани коренчета (не слагайте повече корени с цел лесно и бързо отслабване ). Изсипете получената отвара в термос и го затворете. Носете термоса винаги със себе си. пийте от този чай за отслабване 30 минути преди всяко ядене.

Чай за отслабване

Рецепта 2
За втората рецепта за приготвяне на чай за отслабване са нужни джинджифил, чесън и вода. Този чай се приготвя от 20гр. джинджифил, 20гр. чесън и 400мл. вода. Водата на чая се кипва и се прибавят другите съставки. Отварата се задушава за около 1ч. след което се излива в термос и се пие през целия ден вместо вода. Тази рецепта за чай за отслабване с джинжифил е много подходяща за хора целящи бързо и ефективно отслабване.

Чай за отслабване

 

103
com_content.article
(50 гласа, оценка 3.80 от 5)
Чай за отслабване от Джинджифил3.80 от 5 от общо 50 гласували.