You are here::
<
 
 
 
 
 
 

гладки и меки ръце

gladki-raceНежните и меки ръце са един от основните символи на женската красота. С течение на времето обаче, мекотата на кожата на ръцете може да изчезне ако не се подържа. Някои навици на жените водят до увреждане на кожата на ръцете и нейното загрубяване. Например една обикновена процедура е миенето на ръце обаче използването на студена или топла вода се оказва един от най-големите врагове на меките и гладки ръце, защото я дехидратират.Основно средство за защита на ръцете е използването на хидратиращи кремове за ръце, които ще подхранят и овлажнят изтощената и суха кожа на ръцете. Нанасянето на този вид кремове може да става ежедневно, а дори и няколко пъти на ден

В домашни условия може да сътворите малки хитрини с които да направите вашите ръце по-меки и гладки с което ще зарадвате и любими човек.

Подхранване на ръцете
Подхранването на кожата на ръцете може да стани с отвара приготвена от лайка и пасиран банан. Лайката се сварява във един литър вода получава се чай към който се добавя пасирания банан. В направената отвара се потапят ръцете и престояват 20 минути.

Още една рецепта с която може да подхраните кожата на ръцете в дълбочина и да я накарате да бъде мека и гладка е  комбинацията от мед и жълтък от яйце + малко около 1с.л. овесено брашно. От съставките се приготвя смес, която се оставя върху ръцете около 10-15мин. след което се изплаква добре.

Избелване на ръцете
Ако желаете да избелите ръцете си това също може да стани лесно в домашни условия. За целта са ви необходими само лимонов сок (най-добре прясно изстискан) и вода.

Не оставяте ръцете си на произвола на съдбата! Не забравяйте, че докосването на жената и нейните ласки са несравнимо удоволствие за всеки мъж!

 

гладки и меки ръце

129
com_content.article
(0 гласа, оценка 0 от 5)
гладки и меки ръце0 от 5 от общо 0 гласували.