You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Крем Алергозан антиалергичен продукт

alergozan kremАлергозан състав:
В една туба крем алергозан се съдържа: Основно лекарствено вещество: Chloropyramine hydrochloride като количеството на веществото е 1гр.Освен лекарственото вещество се съдържат и помощни вещества: Полиетиленов гликол 4000 и Полиетиленов гликол 300.

 

Алергозан показатели:

Прилагането на крем алергозан има положителни показатели в случаите на: ухапване от насекомо, локализиран и контактен дерматит; при различни кожни обриви и сърбежи.

Противопоказания на Алергозан крем:

Крем Алергозан не бива да бъде използван в скучайте в които пациента има свръхчувствителност към основното или помощните вещества.
Не прилагайте крем алергозан върху обширни кожни участъци, не бива да употребявате крема в случай на нарушена кожна цялост и при изгаряния.

Алергозан и ЛЕКАРСТВЕНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ

Данни за взаимодействие на крем Алергозан с други лекарствени продукти липсват, въпреки това производителите препоръчват при употребата на крем алергозан да се преустанови други лекарства за локално кожно намазване.

Начин на употреба и дозировка на Алергозан крем

Употребата на крем Алергозан може да стани от кърмачета до възрастни хора като начина на употреба е: намазване на поразените участъци на кожата с тънък слой от крема. Процедурата се повтаря 2-3 пъти в рамките на не повече от пет дена.

Нежелани реакции при употреба на Алергозан:

При намазване с крем Алергозан е възможно а се появи локален сърбеж и дразнене на кожата, който сърбеж бързо отминава. Възможно е в редки случай да се появи алергичен дерматит или други вид кожна алергия.

Цена на Алергозан крем 18гр.

Цената на Алергозан крем: 3,48-4,90лв

ПРИТЕЖАТЕЛ НА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА УПОТРЕБА

СОФАРМААД, БългарияСофия, ул. "Илиенско шосе" № 16

Производител на крем Алергозан®

СОФАРМА АД, БългарияСофия

Внимание продукта се продава без лекарско предписание! Преди употреба прочетете внимателно листовката! Информирайте се от личния лекар или аптекар за начина на приложение, лечение и странични ефекти. Сайта не носи отговорност за информацията която съдържа! Тя има информативен, но НЕ и професионална информация. Единствено личния ви лекар и аптекар могат да ви предоставят най-точната информация за продукта АЛЕРГОЗАН КРЕМ 18гр.

Крем Алергозан

 

130
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Крем Алергозан антиалергичен продукт5.00 от 5 от общо 1 гласували.