You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Плодова диета успеха в отслабването

plodova dietaПлодовата диета наричана от някои диетолози още плодолечение е най-добрата и полезна диета според някои хора. Този вид диета се оказва, че не е трудна за спазване, а същевременно с нея не се изпитва умора или силен глад, а ако са налице тези симптоми те са по на рядко в сравнение с останалите видове диети.


Продължителността на плодовата диета е различна за някои хора може тя да бъде само един ден за други може да продължи 3 дена, а за трети може да бъде цяла седмица. Продължителността на тази плодова диета зависи от целите, които сте си поставили, дали искате да отслабнете или да прочистите организма си.

Ние ви препоръчваме да направите една плодова диета винаги след като минат празници дори да е с продължителност само един ден. По този начин вашия организъм ще се прочисти от токсините натрупани през тези дни и ще се почувствате много по добре!

 

Плодова диета за първи път

Ако за първи път решавате да спазвате плодова диета, то препоръчителния период с който трябва да започнете е 5 дена, защото по дългите периоди (примерно 10 дневна диета) ще се окажат тежки и изтощителни за организма ви.

Дневно меню на плодова диета

Плодовата диета включва ежедневно приемане на:
1 - 1,5кг. пресни плодове
1 кафе без захар
4 билкови чая с мед и лимон

Ето и един примерен режим на хранене за вашата плодова диета
Сутрин 8ч. - плод
10ч. - билков чай с мед
12ч. - билков чай с мед и лимон
14ч. - плод
16ч. - билков чай с лимон
18ч. - плод
20ч. - билков чай

Плодовете в плодова диета

Една от най-характерните особености на този вид диети е изключителното разнообрази от продукти, които може да се използват, но задължително да са плодове: Банани, киви, портокали, ябълки, сливи, грозде и други за които се сетите.

Ефекта от плодовата диета

Ефекта който ще постигнете зависи от продължителността на периода за който сте решили да спазвате плодова диета и началното ви тегло и физическа форма. Обикновено след преминаването на един два цикъла с плодова диета се губят около 3 килограма от собствената телесна маса. Освен загубата на телесно тегло друг положителен момент в спазването на плодова диета е прочистващия ефект, не по на заден план е и ефекта върху кожата, която след спазването на плодова диета като, че ли сияе!

Плодова диета

 

176
com_content.article
(37 гласа, оценка 4.24 от 5)
Плодова диета успеха в отслабването4.24 от 5 от общо 37 гласували.