You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Съвети за стегнат корем

plosko korem4eКоремът е една от най-сексапилните части както при жените така и при мъжете. Плоския и стегнат корем се постигат с много упоритост, упражнения и силна воля преди всичко. Най-лошото, което за корема е това, че е най-склонната част към натрупване на мазнини, от цялото човешко тяло, което прави трудна задача за много хора да го поддържат в секси форма.

 

Съвети за стегнат корем

 

Ако вече имате натрупани подкожни мазнини в областта на корема, то единствения и наистина ефективен начин да се справите с излишните тлъстини на корема са кардио-упражненията. Тези упражнения са интензивни натоварват силно сърцето, учестяват дишането в резултат на което лесно достъпните енергийни източници (въглехидратите) се изчерпват и организма започва да разгражда мазнините, а едно от първите места на които започват да се топят това са бедрата и корема.

 

Пиенето на чай за отслабване може да окаже краткотрайно понижаване на теглото, но не и до сваляне на корема. Същото се отнася и за спазването на различни диети. Тука обаче трябва да се подчертае, че комбинацията между правилно хранене и упражнения за корем ще ускорят стапянето на мазнините.

 

Добри идеи за красива фигура и цялостна борба с мазнините е посещението на клубове за танци, аеробика също така плуване и различните видове спорт.

 

Не позволявайте трайното натрупване на мазнини, защото колкото те са повече толкова по-трудно е да се преборите с тях.

201
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Съвети за стегнат корем5.00 от 5 от общо 1 гласували.