You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бързо отслабване с упражнения

byrzo otslabvaneКогато наближава лято трябва бързо да отслабнем, защото през зимата може и да успеем да скрием излишните мазнини, но през лятото на плажа няма как да сторим това. Нужно е да направи нещо за да имаме резултати докато дойде почивката поради тази причина може да се доверите на бързо отслабване с упражнения.


Ако искате ефект бързо отслабване ще трябва много да се потите. Упражненията, които се препоръчват, за да влезнете във форма бързо са предимно кардио. Кардио упражненията горят мазнините именно това което ни трябва. За предпочитани са упражнения които са с висока интензивност и ни карат да се потим и да дишаме интензивно. По време на изпълнението на тези упражнения за бързо отслабване е необходимо да пиете вода така, че да не оставите организма да се обезводни. Освен кардио упражнения се правят и упражнения за стягане на тялото.

 

Бързо отслабване - загрявка

Преди да започнете каквато и да е било тренировка е добре да заегреете цялото тяло. Загрявката, която ви препоръчваме е: Широки крачки в ляво и дясно с размах на ръцете в страни. Скоростта на упражнението е висока необходимо е да повторите упражнението по 50 пъти във всяка посока. След като сте загрели преминете към следващото упражнение.

Бързо отслабване с упражнения 2

Свивайте бързо краката към горната част на тялото. Повторете това упражнение поне 20 пъти за всеки един крак.

Бързо отслабване с упражнения 3

Клякания - това е едно от най-добрите упражнения. При неговото изпълнение се натоварват седалищните и бедрените мускули. По време на изпълнение на това упражнени обаче трябва да издавате ръцете си напред. Поне 30 клякания

При бързо отслабване коремни преси

Без коремни преси няма как да стегнем корема и да го направим така, че да ни завидят всички. Правете по колкото можете като на всеки 5 дена увеличавайте броят на коремните преси с 5.

Тичане за бързо отслабване

Ако искате да отслабнете бързо няма как да не потичате поне веднъж седмично на стадиона, а много по-добре е ако го правите два или три пъти седмично все пак целта ни е бързо отслабване. Ако мързелуваме и стоим пред компютъра това няма да стане.

Ако искаме да отслабнем наистина най-важното нещо е да водим активен живот, да излизаме с приятели, да ходим на дискотека, да ходим да караме колело или просто да се разходим из парка. Най-големите врагове на красивата фигура това са сънят и застояването пред компютрите. Променете живота си. Бъдете активни!

Бързо отслабване

 

264
com_content.article
(5 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бързо отслабване с упражнения5.00 от 5 от общо 5 гласували.