You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Упражнения за отслабване у дома

упражнения у домаЕдин интересен факт е, че от затлъстяване страдат преди всичко жените и по-малко мъжете. Причината за това според някои психолози се дължи на нрава и характера на хората. По-избухливите хора са по-слаби и обратно. Ако се замислим има резон в думите им. Често пълничките хора са ни симпатични защото са с добри души, а слабите имат жилав характер. Все пак, за да отслабнете няма да ви препоръчваме да смените характера си, а да използвате няколко упражнения за отслабване в домашни условия.

Упражненията, които ще ви предложим ще ви помогнат да отслабнете. Цялостната програма за отслабване се базира на това, че повечето хора нямат достатъчно време да отидат до фитнес залата или до стадиона, но за сметка на това в домашни условия вечер след работа или сутрин преди работа могат да отделят 15 минути за изпълнението на тези упражнения за отслабване.

Най-доброто упражнение за отслабване

Когато финансовите средства не достигат за закупуването на пътека за бягане, а нямате достатъчно възможност да отидете до стадиона или близкия парк у дома може да използвате въже. Подскоците на въже са изключително ефективни тогава когато целта ни е отслабване. Това упражнение влиза в групата на така наречените "кардио упражнения за отслабване" при тях организма се натоварва силно започваме да дишаме по-тежко, а източника на енергия са резервните запаси, а именно излишните мазнини. Ако искате да отслабнете в корема силно ви препоръчвам да изпълнявате това упражнение у дома.

Упражнения за отслабване в бедрата и дупето

Предимно жените имат проблеми с излишни килограми, а доста често и наличие на целилият в областта на бедрата и дупето. Ето защо това упражнение е хубаво да се прави не само ако искате да отслабвате, но и ако искате да се предпазите от появата на целулит и отпускане на дупето. Едно от най-ефективните упражнения за отслабване и стягане в тези областта е клякането. За да постигнете резултати е много важно да го правите правилно. Когато клякате изпъвайте ръцете напред и дишайте дълбоко. Правете поне по 20 клякания в 3 серии всеки ден като почивката между сериите нека да е по 1 минута. Това упражнение е идеално за изпълнение у дома може да го правите докато гледате новините, чакате храната да се сготви и пр.

Упражнения за отслабване и стягане на корема

Когато говорим за упражнения у дома не може да не споменем коремните преси. Според много фитнес инструктори това е едно от най-ценните и важни упражнения не само когато искаме да отслабнем, но и когато искаме да стегнем корема. Изпълнението на упражнения за корем е добре да се правят на гладно за това е по-добре да ги правите сутрин. Важно е да изпълнявате правилно коремните преси. Помнете краката трябва да са добре фиксиране за да няма флотации и движения така ефекта ще е значително по-добър. Може да работите за цялостно отслабване на корем или само на долната част всичко зависи от индивидуалните ви качества.

Изпълнението на тези упражнения за отслабване у дома може да бъде съчетано и дита на базата на която да ускорите процеса на отслабване. Все пак всички знаем, че красивото тяло изисква жертви и дори въпреки че предложените упражнения са подходящ за изпълнение вкъщи. Дали ще успеете да отслабнете и с колко точно килограма зависи единствено от вас и вашата воля за постигане на резултати!

Още полезни статии за отслабване:
Лесно отслабване с упражнения от Списание тя жената
Упражнения за корем
от lechitel.info
Премахване на корема от bgwoman.net
Отслабване с упражнения от dieti-otslabvane.eu

Упражнения за отслабване

 

296
com_content.article
(22 гласа, оценка 4.09 от 5)
Упражнения за отслабване у дома4.09 от 5 от общо 22 гласували.