You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бързо отслабване за мъже и жени

Бързо отслабванеАко излишните килограми ви мъчат и вас и искате най-накрая да отслабнете специално за вас е тази статия на тема Бързо отслабване с 5 килограма по-малко. Програмата, която ще ви представим е подходяща за жени на възраст между 23 и 40г. Поради тежкия характер на самата програма за бързо отслабване не се препоръчва за жени, които са раждали в близките седмици, защото липсата на качествена храна в оптимално количество може да доведе до загуба на кърма.

Защо качваме килограми

Преди да престъпим към програмата за бързо отслабване е добре да изясним, кои са основните причини да качваме излишни килограми. Основните причинители на напълняването се поделят в три групи:

-    неправилно хранене;
-    липса на движение;
-    заболяване или генетична предразположеност;

Когато причината за излишните килограми е болест или генетично заболяване се изисква специална диета изготвена от лекари и съобразена диета за отслабване с диагностицираната болест. В останалите случай отслабването може да бъде лесно и бързо, стига да спазвате следните няколко съвети редовно и съвестно!

Упражнения за бързо отслабване

Един от най-големите проблеми на нашето съвремие това е липсата на активен начин на живот. Хората все по-често застояват седнали или легнали в резултат, на което не могат да изразходват калории. Най-сигурният начин за това, че отслабвате е мускулната активност!

Упражнение за бързо отслабване 1

Лицеви опори – много от фитнес инструкторите казват, че за да гориш калории трябва да се потиш. Да съгласни сме с това, но всяко движение води до калории лицевите опори стягат голяма част от гърба и гърдите и корема, поради което ние смятаме, че това упражнение трябва да се изпълнява от всеки, който иска да отслабне бързо, но и не само да отслабне но и да оформи добре своето тяло без значение мъж или жена!

Упражнение за бързо отслабване 2

Скачена на въже – безспорно ефективно упражнение за отслабване в областта на корема като същевременно стяга дупето и бедрата. Ето защо ви препоръчваме да скачате на въже поне по 15 мин. на ден. Ако в началото ви е трудно да изпълнявате това упражнение за бързо отслабване то може да си разделите 15 мин на 3 серии по 5 мин.

Упражнение за бързо отслабване 3

Най-доброто упражнение за цялостно сваляне на килограмите и съответно за бързо отслабване това е тичането. Ако имате нужда да отслабнете не само бързо, но и драстично е добре да тичате всеки ден по 4км. ако обаче нямате тази възможност ще се наложи да увеличите минутите на упражнението от предходната точка (скачане на въже).

Други упражнения за бързо отслабване

Може да си измислите различни упражнения, които да правите всеки ден като клякане, кучешкото повдигане на краката за стягане на бедрата и прочие. Колкото повече се движите толкова по-бързо ще отслабвате.

Бързо отслабване с диета

Една друга известна сентенция гласи, че за постигане на истинско отслабване е нужно балансирано и правилно хранене! Тука трябва да ви споменем, че лишението или гладуването, ще доведат до бързо отслабване, но освен това може да ви разболеят. Като цяло диетата не е лишение, а правилно (рационално) хранене.

За да отслабнете бързо е необходимо да спазите няколко прости правила:
- Последното ви хранене трябва да е в 18ч.
- Изключете всички източници на въглехидрати – сладки, хляб, тесто – оставете само плодовете.
- Намалете на минимум приема на мазнини – избягвайте свинското месо, майонезата, олио, зехтин, млечни продукти с повече от 2% мазнини.
- Белтъците са важна храна така, че се насочете към нея яжте качествени продукти – печени или варени и избягвайте пържените.
- Витамини и минерали малко хора обръщат внимание, но тези хранителни добавки имат много важно значение, когато целта ни е бързо отслабване. Те спомагат за правилното функциониране и усвояване на храните в храносмилателната система, ето защо не трябва да се лишаваме от приема на тези храни! Хапвайте на воля плодове и зеленчуци.

Ако спазвате всички тези правила за бързо отслабване видимите резултати ще последват още на след 7 ден като се очаква да сте отслабнали поне с 2кг. След това процесът е лавинен и колкото по-дълго спазвате този начин на живот толкова повече ще отслабвате. Всичко е във вашите ръце!

Бързо отслабване

 

299
com_content.article
(38 гласа, оценка 4.18 от 5)
Бързо отслабване за мъже и жени4.18 от 5 от общо 38 гласували.