You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Derma v10 Продукт за ефективно отслабване

ОтслабванеЛепенките за отслабване Derma v10 се появиха на българския пазар само преди няколко месеца, но безспорно са хит сред жените с доказаните резултати в областта на отслабването. С помощта на лепенките по естествен за организма начин се постига редуциране на теглото и придобиване на навици с помощта на които лесно ще може да задържите желаните от вас килограми. За разлика от различни други продукти за отслабване лепенките Derma v10 не водят до зависимост и постигнатите резултати се запазват в дълъг период от време!

 

Лепенки за отслабване Derma v10

Лепенките за отслабване Derma v10 са произведени в Англия, което само по-себе си означава, че лепенките отговарят на изискванията на Европейския съюз. Това не са просто обикновени пластери те съдържат специален 100% естествен екстракт от океанското растение Fucus Vesiculosus. Всяка една лепенка гарантирано съдържа точно 15 мг. от веществото.

Как работят лепенките

На всеки 24ч. се залепя по една лепенка. През цялото денонощие лепенките равномерно изпускат екстракта, които успешно преминава от кожата директно в кръвоносните съдове. Получава се естествено насищане на глюкоза в резултат на което до мозъка не достигна нервни импулси отговорни за чувството на глад. От своя страна централната нервна система не изпраща сигнали за отделянето на храносмилателни ензими, а всичко това води до намаляване на апетита.

екстракта от Fucus Vesiculosus  има едно много специално свойство то гори мазнини. Чрез изгарянето на мазнини вие не само отслабвате, но и задоволявате нуждите на организма от енергия! Така вие ще отслабвате без да чувствате глад, замаяност, отпадналост или други странични ефекти от използването на лепенките за отслабване Derma v10.

Начин на употреба на лепенките Derma v10

Всяка една лепенка Derma v10 функционира точно 24ч. Ето защо смяната и подновяването на лепенките с нови е изключително важно да става на време. Насищането с Fucus Vesiculosus е важно за подтискането на апетита ако пропуснете дори една лепенка има риск целия цикъл да бъде обречен на неуспех! поради тази причина следете и сменяйте лепенките си!

Залепянето на лепенките може да стане на различни места. Препоръчват се местата, където кожата е по-тънка като например – корема, рамото, китката, глезена. Лепенките за отслабване Derma v10 могат да бъдат и залепени на кръста, гърба, ходилото.

ВНИМАНИЕ !!!
Имайте предвид, че лепенките за отслабване Дерма V10 са 100% натурален продукт, не съдържат консерванти, оцветители или други химикали. По време на употреба може да се появят почервенявания в района около лепенката, ако при вас се наблюдава сменете лепенката и я поставете на по-малко чувствително място. Ако се появят нови зачервявания спрете употребата на лепенките и се консултирайте с лекар за възможни алергични реакции.

Прочетете повече: лепенки за отслабване Derma v10

Или поръчайте от: Магазин красота и здраве - 21лв до края на деня

А може и от тук: Лепенки за отслабване - 35лв с безплатна доставка

Derma v10

310
com_content.article
(50 гласа, оценка 4.42 от 5)
Derma v10 Продукт за ефективно отслабване4.42 от 5 от общо 50 гласували.