You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Маска за коса с тривитаминол

маска за косаВсяка истинска дама знае, че красотата на косата е изцяло от нашите ръце, а повечето дами търсещи тайната за здрава коса пълна с обем безспорно са открили тайната маска за коса с тривитаминол. Много от дамите, когато чуят за първи път за тривитаминол обикновено се скептични, защото тази съставка се използва предимно във ветеринарната медицина, но след като веднъж приложат маската за коса с тривитаминол бързо се влюбват в нея и дори се пристрастяват!

 

Тривитаминол от къде да си го набавим

Основната съставка на тази маска за коса е тривитаминол. Единственото място от където може да си го закупите това са ветеринарните аптеки, За да си купите тривитаминол не е нобходима рецепта, продава се свободно.

Тривитаминол приложение

Широко приложение на тривитаминол има върху коне и овце. Основната причина за това е повишаването на качеството на вълната при овцете, а при конете се използва за красива и дълга грива. А при жените безспорно за дълга, здрава и подхранена в дълбочина коса!

Много от дамите се притесняват тривитаминола да не им навреди на косата. Отговора е НЕ! В тривитаминола се съдържат Витамин А, Д3 и витамин Е. Количеството на тези витамини е умерено и безспорно оказва страхотно влияние върху косата.

Необходими продукти за маската

тривитаминол 2 с.л.
Кисело мляко 2 с.л.
мед 1 с.л.
Зехтин 1 с.л.
ракия 1 с.л.

Всичките продукти се смесват и разбъркват добре докато нашата маска за коса стане хомогена. Получената маска се нанася на цялата коса. Престоява се с нея около 2ч.

Рецептата за тази маска е за дълга коса. Ако вашата коса е по-къса моля съобразете количеството тривитаминол!

Маска за коса с тривитаминол

315
com_content.article
(43 гласа, оценка 4.12 от 5)
Маска за коса с тривитаминол4.12 от 5 от общо 43 гласували.