You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Упражнения срещу бръчки

бръчкиВсяка една жена изпитва истински ужас, когато на лицето и се появи каквато и да е било неравност, още по-голяма тревога обаче буди появата на нова бръчка. Причината за това е, че всяка бръчка ни напомня, че времето неумолимо тече и взема всичко от нас включително и красотата.

Всички сме съгласни, че лицето изпълнено с бръчки не е приятно. Поради тази причина трябва да се вземат навремени мерки преди да бъде вече късно. Красивото лице без бръчки изисква внимание освен използването на качествена козметика за хидратиране и подхранване на кожата е добре и да изпълнявате няколко прости упражнения за лицевите мускули, които няма да позволят кожата на лицето ви да се отпусне и да се появят бръчки.

Упражнения срещу бръчки 1

Едно от най-старите упражнения, за които знаят и нашите баби това е чрез издухване на перце във въздуха. Намерете някое леко перце или полен. Изпълнете дробовете си с въздух и хвърлете перцето във въздуха опитайте се да го издухвате така, че да не пада. Добре е да повторите това упражнение поне 3 пъти.

Упражнения срещу бръчки 2

Второто упражнение, което ще ви предложим също изисква усилия с белите дробове. Вземете една чаша пълна с вода (напълнена на половина), сложете сламката в чашата изпълнете дробовете и започнете да издишате през сламката и се стремете да образувате балончета. Това упражнение не само, че е много ефективно за борбата с бръчки в областта на устните, но е и много забавно.

Упражнения срещу бръчки 3

Друго много ефективно упражнение срещу бръчките в областта на устата е поемането на дълбоко въздух и издишате. Тука пиниза е че трябва устата ви да е образувала фуния.

Освен периодичното правене на упражнения, за да предотвратите появата на бръчки е добре да си правите редовно масаж на лицето. Най-ефективни техники за това са с използването на палците или средния пръст и показалеца. Масажа на лицето стимулира кръвоснабдяването и кожата не само, че ще е по-устойчива на появата на бръчки, тя ще е и по свежа.

Не забравяйте грижата за лицето е важна за всяка една жена! Не се предавайте на времето!

Упражнения за бръчки

 

345
com_content.article
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения срещу бръчки0 от 5 от общо 0 гласували.