You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечение на гъбички на краката с мед и лимон

гъбички на кракатаМного често обект на нападение от страна на различни гъбички става кожата между пръстите на краката. Сигурен сигнал за тяхното развитие е силен сърбеж, а след няколко дена и остра миризма. НЕ бива да оставяте развитието на гъбичките да придобие голям размер. Лечението е задължително, защото има опасност да предадете гъбичките и на вашите близки.

За лечение на гъбички има много варианти. Един от тях е с медикаменти, а втория е да се доверим на народната медицина. Сред много от вариантите е и този с мед, лимон и мента.
Медът е един от най-добрите антиоксиданти. Помага за лечението на много заболявания включително и тези на кожата.

Ако страдате от гъбичките може да използвате следния мехлем. Изцедете сока на два лимона. Разредете количеството на сока със същото количество вода. Поставете върху котлона и изчакайте да почне да ври добавете меда и го изчакайте да се разтопи. След това добавете листа от мента. Изчакайте да изстине и прехвърлете течността в пласт масово или стъклено шише.

С така направената отвара мажете пръстите на краката престойте с нея 15 минути и след това ги изплакнете. За да се спасите от гъбичките е необходимо да се мажете с този лосион всяка вечер в рамките на 10 дена. Ако освен сърбеж имате и лоша миризма може да повтарят процедурата и сутрин.

Гъбички на краката

 

348
com_content.article
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Лечение на гъбички на краката с мед и лимон1.00 от 5 от общо 1 гласували.