You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Ефикасни лекове срещу болки в корема

болкиБолките в корема може да са причинени от страшно много и различни причинители. Като се започне от неразположение поради консумацията на трудно смилаема храна, през развалена храна, инфекция на храносмилателния тракт и се стигне до заболяване на нервната система. Без значение каква е причината за появата на болки в корема има няколко много ефикасни домашни хитрини, които да се справят с болките и да ви изправят накрак. Тези методи са подходящи за времето в което не може да посетите лични си лекар. Препоръчваме ви да се консултирате с лекар преди да предприемете самолечение!

Ефикасен чай при болки в корема

Лечебните свойства на билковите чайове са известни от стари времена и широко се използват от народните лечители. Този букет от билков чай, който ще ви препоръчаме е подходящ, ако болките в стомаха се дължат от консумацията на развалена храна. За да приготвите чай смесете в разни дози билките: Лайка, Мента и подправките канела и кимион.

Друг ефикасен чай при болки в стомаха причинени от вашия цикъл е букетът от лайка и липа двете. Лайката има антиоксидантно свойство, а липата успокоява. Ако болките от менструацията са много силни може да използвате комбинацията от мед и канела.

Други домашни отвари при болки в корема

Ефикасна отвара при болки в корема е сокът на един нар смесен с вода.

Друг метод за справяне с болките е дъвченето листа от бетел, заедно със сол.

Болки в корема

 

352
com_content.article
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Ефикасни лекове срещу болки в корема0 от 5 от общо 0 гласували.