You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бърз растеж на косата

растеж на косаВсяка жена иска косата и да расте бързо, но за съжаление малко от жените знаят как да го постигнат. Поради това решихме да напишем една статия със съвети за бърз растеж на косата. Имайте предвид, че най-добре е да съчетаете няколко метода ви препоръчваме да изберете няколко съвета и да ги прилагате периодично.

 

Съвети за бърз растеж на косата


1. Подстригвайте редовно краищата на косата, освен да премахвате цъфтежа в косата с това ще стимулирате и по-бързото нарастване на краищата. Добре е да подстригвате краищата поне два пъти в месеца (на две седмици веднъж).

2. Намалете използването на стилизиращи продукти като гел и лак за косата. Обикновено те много силно изтощават косата. Старайте се ако използвате да не засягате корените, защото по-късно може да доведе до накъсване на космите и косопад.

3. Ако искате бърз растеж на косата, след баня оставайте косата да изсъхне от само себе си не използвайте сешоар. Ограничете и използването на преси и маша за коса. Те изсушават косата в резултат на това, косата расте по-бавно.

4. За да постигнете бърз растеж на косата е необходимо да внимавате какво похапвате. Витамините и минералите са много важни за нормалния растеж на косата. Добре е да получаваме допълнителни субсидии от полезни хранителни съставки и най-вече витамин Е и А. Минералните съставки също са важни – калций и магнезий. Допълнителните хранителни елементи ще спомогнат не само за бързия растеж на косата, но и за бързия растеж на ноктите и красивата кожа.

За бърз растеж на косата

 

411
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бърз растеж на косата5.00 от 5 от общо 2 гласували.