You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабване през зимата

отслабване през зиматаПовечето хора през зимните месеци се отдават на спокоен живот без напрежение и без много движение, но продължават да консумират същото количество храна. Това няма как да не повлияе на нашата физика обикновено през зимата ние започваме да трупаме излишни килограми докато дойде пролетта и се опитаме да обуем любимия пролетен панталон и той се окаже, че е тесен или си сложим потник, но не ни харесва вече защото паласките са нараснали. Не бива да сте мърливи през зимните месеци и после да търсите начин да постигнете ефективно отслабване. ЗИМАТА е сезона през, който е добре да постигнете това (отслабване).

Предимства на зимното отслабване


1. През зимата обикновено хората имат много свободно време, това предполага и повече свободно време за тренировки, а всяка тренировка води до отслабване. Когато говорим за тренировки не е нужно да ходите до фитнес залата или задължително да тичате на сезона. Прости физични упражнения в домашни условия могат да ви помогнат не само да поддържате килограмите си в нормалните норми, но и дори да постигнете отслабване!

2. През зимата може да се възползвате от плодовете и да заместите тежките мазни храни, както и вредните за вашето здраве тестени изделия. Обикновено през зимата цената на мандарините, портокалите, бананите и ябълките са значително по-ниски в сравнение през летните месеци. Това прави зимния сезон много подходящ за плодови диети. А както знаем плодовите диети правилно прилагани могат да ни помогнат в постигане на целта – отслабване.

3. Ако започнете да се опитвате да отслабнете през зимата, това означава, че през пролетта би трябвало да имате вече едно по-слабо и стройно тяло. Освен това постепенното отслабване е полезно и не води до стрес на организма. Няма да сте потърпевши на йо-йо ефекта и пр.

4. Отслабването винаги повишава самочувствието, без значение дали е пролет, лято есен или зима. Но представете си изненадата на вашите приятели, след като смъкнете дебелите зимни дрехи и имате едно добре оформено тяло, без значение дали сте мъж или жена! Това би било голяма и приятна изненада за всички ваши близки, а и ще хванете окото.

Единственото важно нещо, за да постигнете отслабване това е да имате силна воля и желание. А опитате ли се ще го постигнете!

Отслабване през зимата

 

419
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабване през зимата5.00 от 5 от общо 2 гласували.