You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диета с банан и кисело мляко

Диета с бананАко искате да разнообразите менюто си с нещо полезно и вкусно тогава ви препоръчваме да пробвате тази хем вкусна, хем приятна и наистина полезна диета с мляко. Прилагането на тази диета е добре да се прави не повече от три дни, защото води до слабителен ефект. От друга страна Консумацията на кисело мляко стимулира чревната микрофлора и това води до подобряване на храносмилането. С тази диета ще намалите подуването на стомаха, ще вкарате храносмилателната система в правилен ход, а дори ще свалите един-два килограма. 

Диета с банани и кисело мляко


Закуска: За закуска на тази диета се консумира около 200грама кисело мляко, с около 50 грама мюсли - плодово до 30% плодово съдържание а след това един банан. Обикновено тази закуска е обилна и ще ви държи сити до обяд, благодарение на фибрите, които се съдържат в мюслито.

Обяд: За обяд на тази диета се препоръчва да се консумира зеленчукова салата. За да се постигне максимален ефект от тази диета е добре да избягвате използването на олио, може да си позволите обаче зехтин. Към салата НЕ е добра идея да прибавяте сирене или кашкавал и абсолютно се забранява консумацията на хляб!

След обедна закуска: За следобедната закуска се използва киселото мляко, което беше останало от закуската, в него се нарязва един банан и се похапва. От личен опит ви казвам, че това е най-вкусната диета.

Вечеря: Тука е добре да спазвате едно правило. Последното ядене от тази диета е добре да е преди 20:30. Вечерята може да ви се стори обилна, но е полезна. Хапва се пилешко месо около 120-130 грама най-добре варено, след това се хапва половин купичка кисело мляко и за десерт един банан.

Това е цялата диета и менюто, което е добре да спазвате. Както споменахме по-рано внимавайте, не препоръчваме тази диета да се спазва повече от три дни.

Диета с банан и кисело мляко428
com_content.article
(2 гласа, оценка 3.00 от 5)
Диета с банан и кисело мляко3.00 от 5 от общо 2 гласували.