You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Маска за лице при акне

maska zza kosaЛицето на жената е израс на нейната красота, нежното лице и гладката кожа имат нужна от поддръжка. Околко месечния цикъл на жените кожата на лицето се омазняв и се появява акне в резултат на дизбаланса в ендокрината система. През този период е изключително важно жените да подържат по правилен начин кожата на тяхното лице, най-добре е да прилагате маски за лице срещу акне.

Маска за лице против акне нужни продукти

за да си приготвите тази маска за лице имате нужда от няколко много прости съставки, които ще ги намерите в почти всяка една кухня.

1 с.л. индийско орехче
1 с.л. кимион
2 с.л. мед

Маска за лице против акне приготвяне

Приготвяне на тази маска за коса е наистина лесно и бързо. за целта ще ви е нужна малка купичкиа в която трябва да сложите съставките и да ги омесите добре. Нужно е кашата да стани с кафеникав цвят (близо до шоколадовия). По това ще познаете, че маската ви е готова за употреба.

Маска за лице против акне употреба

След като вече масакта ви за лице е готова може да я употребите. С помощта на пръстите разнесете маската върху лицето, като се стремите да разнесете равномерно, използвайте въртиливи движения като нежно масажирате лицето. Престойте с масакта поне 30 минути. След това изплакнете лицето с хладка вода и след това със студена по този начин ще направите добър пилинг на лицето.

Тази маска за коса е много подходяща за хора с чувствителни кожа на лицето, освен за жени тя е много подходяща и за младежки пъпки.

Маска за лице против акне

436
com_content.article
(2 гласа, оценка 3.00 от 5)
Маска за лице при акне3.00 от 5 от общо 2 гласували.