You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Естествена виагра

гинкоСексуалното желание след определени години намалява, както при мъжете така и при жените, ако искате отново да изпитате удоволствието от взаимната любов и докосване е време да се замислите за начин да повишите вашето либидо. Едно от първите решения, които идва на мъжа това е виаграта. И да това средство има силен ефект и възвръща сексуалния глад само след няколко минути след като е изпито, но цената на виаграта е висока, а ефекта отшумява след като отмине и ефекта на хапчето.

В природата съществуват различни билки, които ще възстановят нормалната ви сексуална мощ без значение дали сте мъж или жена. Ето и един кратък списък с няколко познати и непознати естествени афродизиаци, които могат да помогнат и на двата пола.

Жен-шен за сексуална мощ

Това растение идва от далечния изток и е наричано "мъжки корен". Това е една билка, която със сигурност ще ви върне в младините и сексуалната мощ през тези ви години. Жен-шена действа на гладката мускулатура, като по-този начин повишава притока на кръв към пещеристите тела на мъжкия копулационен орган. Жен-шен е широко използван като лекарствено средство от уролози не само от народни лечители. Жен-шен се препоръчва при лечение на еректилна дисфункция.

Също така при мъже със "флегматични сперматозоиди" се използва за лечение на стерилитет, защото жен-шена води до повишаването на нивото на хормона тестостерон и увеличава количеството на сперматозоидите.

Жен-шенът има ползи и за жените – подобрява настроението, повишава енергията и издръжливостта в секса.

Йохимбе естествената виагра

Това малко познато, но широко използвано в Африка растение е едно от мощните сексуално стимулиращи средства и дори се нарича "естествена виагра"

Мак от Перу

В далечния перуандски родственик на нашия  родния мак също е сексуален стимулатор за жени и мъже. Според изследвания мака от Перу спомага за увеличаване на репродуктивните способности при жените, а при мъжете качеството на спермата.

Гинко Билоба

Това традиционно азиатско растение е известно със способността си да подобрява паметта, но малцина знаят, че освен паметта гинкото приготвено по специален начин може да върне мъжкото достойнство, това се дължи на факта, че гинко билоба подобрява оросяването не само на мозъка, но и на половите органи!

Естествена виагра

 

441
com_content.article
(5 гласа, оценка 5.00 от 5)
Естествена виагра5.00 от 5 от общо 5 гласували.