You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Избелване на зъби до бала

избелване на зъбиБала е най-важния момент от живота на момичето и момчето, големи притеснения има около роклята за бала, обувките прическата, грима, но обикновено усмивката се забравя, а какво по-хубаво от усмивка изпълнена с брилянтен блясък. Ще ви дадем няколко прости съвета с помощта на които ще можете да постигнете избелване на зъбите, трябва да знаете, че с домашните материали избелването става бавно, но не и невъзможно.

 

Спрете пушенето за да избелите зъбите

Един от основните фактори, който води до пожълтяване на зъбите това е никотина в цигарения дим. Той се натрупва по-зъбите и води до тяхното пожълтяване. Може би имате приятел или познат пушач, който този навик му е коствал твърде много.

 

Виното и некачествена храна водят до жълти зъби

Ако сте решили да постигните професионален ефект на избелване на зъби, то ще трябва да се ограничите от консумацията на вино поне 2 месеца, както и некачествена храна съдържаща много оцветители (проверете ги на всеки етикет пише кои са).

 

Избелваща паста за зъби

За да постигнете ефект е добре да се сдобиете с паста за избелване на зъби. Ефекта е бавен и за около 30 дена ще избелите зъбите си с един тон!

 

По-бели зъби с конци за зъби

Конците за зъби също заемат важна част в устната хигиена, редовното им използване води до премахване на зъбния камък. Това от своя страна дава визуална илюзия за по-бели зъби.

 

Избелване при зъболекар

Ако искате бързи и професионални резултати може да посетите личния си зъболекар, който да направи процедурата по избелване цената не е висока и варира от 250 до 400лв. в зависимост от техниката на избелване която зъболекаря използва.

Домашни системи за избелване на зъби

Това е друг вариант широко използван в цял свят. Предимствата на домашните системи за избелване на зъби са няколко.

1. Няма страх от зъболекари, защото системите за домашно избелване на зъби са пригодени за проста употреба с която всеки човек може да се справи.

2. Постиганите желани резултати са видими след 7 ден, което ги прави много по-добри от пастите за избелване на зъби.

3. Домашните системи за избелване на зъби са безболезнени.

 

Ако решите да се възползвате и да приложите домашна система за избелване, трябва да внимавате на пазара в онлайн мрежата се продават много фалшиви системи за избелване. Поради тази причина ние ще ви препоръчаме една която със сигурност знаем, че помага и е безвредна това е домашната система за избелване на зъби „Brilliant smile” за нея може да прочетете повече от този линк Brilliant smile за красиви и бели зъби

 

И не забравяйте усмивката е важна не само за бала тя остава за цял живот и трябва да се грижим за нея!

Избелване на зъби

447
com_content.article
(3 гласа, оценка 4.67 от 5)
Избелване на зъби до бала4.67 от 5 от общо 3 гласували.