You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диета за отслабване с извара

dieta za otslabvaneЕто, че времето се стопля и се нуждаем от една разтоварваща диета с помощта на която да може да свалим натрупаните излишни килограми. Един от най-добрите избори за тази цел е диета за отслабване с извара. Изварата е един много добър и диетичен продукт с ниско съдържание на въглехидрати и 0гр. мазнини!

Диета с извара

Може би  много от вас не познават ценността на изварата, но много от мъжете зарибени по фитнеса я използват като средство, не само за отслабване, но и за качване на чиста мускулна маса. За целта на тази диета се използва обезмаслена извара. Може да я закупите от абсолютно всеки един хранителен магазин, ако освен за целта отслабване ви трябва извара за растеж на мускулите, може да потърсите специална извара обогатена със суроватъчен протеин.

Диета за отслабване

За да отслабнете с извара трябва да си направите изварата вкусна за ядене. Обикновено лично на мен ми харесва на салата с кисели краставички и пилешко месо, но всеки от вас може да си измисли собствена салата от извара по негов вкус. Към салата обикновено се добавя и ниско маслено кисело мляко. Консумират се по 150гр. извара сутрин за закуска и вечер. Последното хранене е в 19 и 30. На обяд и следобедната закуска се храните нормално.

Белтъците от изварата съдържат казеин. Това е вид протеин, чието освобождаване продължава през целия ден. След достигането на желаните килограми. Приемайте извара само вечерно време. Имайте предвид, че комбинацията между извара и риба е неподходяща така, че имайте едно на ум когато създавате вашата хранителна диета.

Диета за отслабване с извара

 

462
com_content.article
(3 гласа, оценка 4.00 от 5)
Диета за отслабване с извара4.00 от 5 от общо 3 гласували.