You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бързо отслабване с упражнения

otslabvaneБързо отслабване с упражнения
След дълъг период на застой всеки от нас усеща, че има нужда от промяна в живота, а тя най-често започва с желание да отслабнем. Много от хората с излишни килограми знаят, че отслабване е дима, която се изрича лесно, но се постига много трудно и най-вече с много воля. Ето ви един начин с който ще успеете да постигнете бързо отслабване, но само ако го спазвате стриктно!

Бързо отслабване

Отслабване с 5-6 килограма в рамките на 2 месеца може да се каже, че е бързо. В този режим, който ще ви представим е важно да спазвате последователността на упражненията както и диетичния режим. Упражненията и диетата ще ви помогнат да постигнете бързо отслабване.

Упражнения за бързо отслабване

Най-ефективните упражнения за отслабване това са кардио упражненията. Те карат сърцето ви да бие учестено. Един малко известен факт е че най-добре кардио упражненията за отслабване да се правят повече от 30 минути, защото има after burn effect т.е. горите мазнини (отслабвате) часове след като сте спрели тренировката, защото организма запълва липсващата енергия, чрез изгаряне на мазнини.

Упражнение 1 за бързо отслабване

Скачане на въже – в началото това упражнение ще ви е трудно но се старайте да правите поне 3 серии с по 5 минути скачане. Скачането на въже е сред най-полезните упражнения които не само ви помагат да постигнете вашата цел – бързо отслабване, но и ви помагат да стегнете тялото и духа, което също е важно.

Упражнение 2 за бързо отслабване

Бягане на пътечка или стадион – няма как да минете без това упражнение то най-ефективно натоварва организма, нужно е да тичате поне 30 минути всеки ден. Скоростта на тичането може да бъде не много висока, но трябва да го правите поне по 30 мин. на ден ако искате наистина да отслабнете и тук не говорим за бързо отслабване, а въобще за сваляне на килограми.

Упражнение 3 за бързо отслабване

Изкачване на стъпала – това е последното упражнение от серията за бързо отслабване. Правете го 15 минути всеки ден, след като сте свършили с предните две упражнения за отслабване.

Бързо отслабване, но и с диета

Важно е да спазвате и определен хранителен режим за да постигнете бързо и лесно отслабване. Нека през следващите седмици заедно с тези упражнения да правите и следната диета.

Сутрин – 70гр. мюсли + кисело мляко 2% 200гр
Обяд: пилешко филе 150гр. + чаша 200мл. прясно мляко
Следобедна закуска в 15ч – филе от риба на скара
Следобедна закуска в 16.30ч. – пилешко филе
Вечеря в 19.30 – салата от извара

Бързо отслабване

 

463
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бързо отслабване с упражнения5.00 от 5 от общо 3 гласували.