You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бързо сваляне на корема

koremБързо сваляне на корема

Коремната мускулатура се оформя лесно и бързо, трудно обаче е да се свали излишното количество мазнини, които се натрупват в коремната област. Мазнините от корема, представлявате резервни депа в които се съхранява енергия, която не е била нужна на организма в дадения момент. За да постигнем бързо сваляне на корема, ще е нужно да впрегнем много усилия, но е възможно и абсолютно реално да свалим корема за около месец (това е индивидуално и зависи, от това колко мазнини сте натрупали в корема).

Диета за бързо сваляне на корема

Свалянето на корема изисква съчетаването на добра хранителна диета с добри физически упражнения – това гарантира бърз ефект. Нужно е да съставите собствено меню на диетата в зависимост от целите, които сте си поставили. Нужно е да консумирате минимално количество мазнини и въглехидрати и колкото се може повече храни богати на белтъци.

Храни богати на протеин и бедни на мазнини

Пилешко филе, рибе филе, извара, пилешки бут.

Храни богати на мазнини, които трябва да изключите

Кашкавал, фъстъци, бадеми, семки, колбаси – луканка, кренвирши, салами,  майонеза и други.

Упражнения за бързо сваляне на корема

За свалянето на корема е нужно да изпълнявате кардио упражнения. Има обаче една тайна, която малко хора я знаят. Ако искате да изгорите ефективно мазнините в корема и да успеете да го свалите за около месец е нужно да бягате около 30 мин. Причината се крие в активизрането на дълбоките ензими. Веднъж задействани правилно, те започват да изгарят мазнини в корема дори когато не спортувате. Най-ефективното упражнение за бързо сваляне на корема безспорно това е тичането.

Ако Ви е трудно да тичате може да карате велометър, плуването е друг спорт, който активно натоварва мускулите и ви помага. Кардио упражненията помагат не само за сваляне на корема, те помагат за отслабване на целия организъм, най-важното е да сте постоянни.

Бързо сваляне на корема

 

473
com_content.article
(19 гласа, оценка 3.79 от 5)
Бързо сваляне на корема3.79 от 5 от общо 19 гласували.