You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабване с упражнения

отслабванеАко през последните няколко седмици сте качили някое излишно килец в областта на корема, дупето, бедрата или са ви се появили паласки е нужно да предприемете спешни мерки, да ограничите това наддаване на килограми и най-важното да се предпазите от формирането на целулит или стрии, като в същото време постигнете отслабване.

Много от вас ще кажат, че това е невъзможно, защото може би сте се пробрали с различни неуспешни диети. Тайната на здравословното отслабване с добри ефекти е в упражненията.

Упражненията за отслабване

Интензивното натоварване на организма е пътят към ефективното отслабване. Отслабването с упражнения постига добри резултати за свалянето между два и шест килограма. Като резултатите са на лице след втората седмица до първия месец след като сте започнали да изпълнявате редовно упражнения.

Най-доброто упражнени за отслабване

Всички фитнес инструктори и всички диетолози са на мнение, че най-добрия път към отслабване това е тичането. При интензивното тичане се натоварват големи група мускули включващи мускулите на краката, корема, долната част на гърдите и част от мускулите на кръста и гърбат. Толкова големи мускули групи и интензивността им на действие изискват много енергия.

При тичането бързо достъпните въглехидрати се изчерпват и за задоволяване на нуждите на организма се активират дълбоките източници на енергия, а именно мазнини. В този момент ние започваме да отслабваме.

Според специалистите най-добре е да се тича между 30 и 45 минути. Причината за това е задействането на дълбоки ензимни системи, който продължават да топят мазнините дори и след като сме спрели да изпълняваме това упражнение за отслабване.

Отслабване с упражнения за месец

Много хора се питат колко точно мога да отслабна с упражнения за един месец. Отговора е различен. Обикновено за около месец ако тичате поне 3 пъти в седмица ще постигнете отслабване с поне 3 килограма. Следващия месец обаче резултатите стават много по-добри и в края на втория месец може да постигнете отслабване с до 10 килограма, което вече е значително по-добър резултат.

Отслабване с други упражнения

Сред другите упражнения за стягане и отслабване с плуване, каране на колело, йога упражнения също така може да се запишете на танци като салса или латино американски танци. Някои бойни изкуства като тае бо водят до много интензивно натоварване при изпълнените на упражнения и също водят до отслабване. Ако искате да прекарате приятно време с други жени може да се запишете на аеробика.

Отслабване с упражнения

 

497
com_content.article
(7 гласа, оценка 4.71 от 5)
Отслабване с упражнения4.71 от 5 от общо 7 гласували.