You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабване с ягоди

ягоди отслабванеНа дали има малки деца или големи възрастни хора, които да не обичат вкусът на ягодите. През последните седмици на лятото този плод зрее по нашите ширини, а цената му обикновено е много  ниска. Това прави ягодите един от най-консумираните полодове заедно с черешите през месеците май и юни.

Освен за приготвянето на различни десерти с ягоди, те са много полезни за прилагането на различни видове диети, като например: диети за прочистване на организма и диети за отслабване с ягоди.

Ягоди – хранителна стойност

За тези от вас, които килограмите са им идея №1 ще споделим, че ягодите съдържат различно количество калории. Приема се средна стойност в рамките на 64 калории на 100гр. ягоди, но количеството на калориите е различно в зависимост от зрелостта на ягодите и най-вече това дали са узрели от естествените слънчеви светлини или са узрели насила.

Както всички плодове съдържанието на мазнини и в ягодите е в рамките на пълна нула.

Важни витамини, които се намират във всички сортове ягоди това са провитамин А, витамин Ц, витамини Б2, Б3,Б6 и витамин PP.

От изключително голямо значение за този вид плод е да се спомене съдържанието на минерали. Много добро е съдържанието на калий и фосфор. От металните минерали добре представено е желязото, което прави консумацията на ягоди задължителна за хората страдащи от желязодефицитна анемия.

Един недостатък на ягодите е способността им да натрупват големи количества тежки метали.

Прочистване с ягоди

За да прочистите токсините от организмите и да спомогнете функцията на ленивите черва е нужно да приготвите една бърза кашичка, която ще ви помогне да се справите с проблемите си.

Кашичка за прочистване с ягоди
В дълбок съд се добавят 200 гр. кисело мляко към тях 200 грама ягоди с помощта на миксер съдържанието се хомогинезира. Всяка сутрин се хапва по 200 грама от кашичката с ягоди и кисело мляко като това е закуската ви. Последното ви ядене за деня също е от тази кашичка.

Имайте в предвид, че тази диета за прочистване на организма се спазва не повече от 3 дена. При приготвянето на кашичката не използвайте никаква захар!

Диета за отслабване с ягоди

През пролетта няма голям избор от плодове за спазването на любимите на много жени плодови диети. Дори родната природа ни предлага само ягоди и череши. Въпреки това отслабването с ягоди може да ви спомогне в битката с килограмите.

Основна идея в диетата за отслабване с ягоди е това, че ягодите не съдържат мазнини. В рамките на 72 часа се консумират само ягоди, като може да си ги разпределите на 6 или повече яденета, така че консумацията да е плавна, а не голямо количество наведнъж.

Ако на втория или третия ден почвствате отпанълост или слабост може да се подкрепите с една лъжица мед. По време на диетата за отслабване с ягоди е добре да приемате голямо количество вода, което ще притъпи чувството допълнително чувството за глад.

В рамките на трите дена обикновено се наблюдава отслабване с около килограм до два. Важно в края на тези 72 часа е да не се консумира неразумно количество храна!

Отслабване с ягоди

 

499
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабване с ягоди5.00 от 5 от общо 2 гласували.