You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Плодова диета

plodova dietaДиетата с плодове е една изключително полезна диета, същевременно има голямо разнообрази от възможности за избор на плодове. Хапването на плодове само един ден в седмицата позволява да намалите теглото си до 500г. в по чести случай около 200 - 300 грама от теглото. В случайте в които се прилага плодова диета повече дни в седмицата примерно 3-4 дена, килограмите които ще свалите могат да достигнат до 3кг. за един месец. Често при прилагането на плодова диета резултата не е мигновен, разбира се ако ядете по 5кг плодове на ден ефект на дали ще се наблюдава.

 


Често прилагането на плодова диета не се препоръчва за хората с по-чувствителен стомах. Тогава суровите плодове в диетата може да бъдат заменени с плодове под формата на компот, но важно за спазване на диета е компота да е без захар. При тази диета трябва да се има предвид, че плодовете от компота съдържат много повече вода. По време на плодовата диета се позволява консумацията на 2 филии хляб като задължително да не е бял, най-добре пълнозърнест.

Прилагането на плодова диета има важно значение не само за намаляването на килограмите, но и за цялостното прочистване на храносмилателния тракт от ненужните вещества. Плодовете са естествен източник на витамини поради тази причина прилагането на плодова диета ще окаже много добро влияние върху кожата и косата ви.

 

Плодова диета

 

50
com_content.article
(4 гласа, оценка 3.75 от 5)
Плодова диета3.75 от 5 от общо 4 гласували.