You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диета с кайсии за отслабване

кайсии диетаОт първите седмици на юни до последните седмици на август, българите могат да намерят по пазарите един от най-очарователните плодове, а именно кайсиите. Тези свежи жълти плодове внасят разхлада в горещите летни дни, освен да ни по освежат похапването на кайсии ни зарежда с много витамини и минерали и  помага ефективно в борбата с килограмите. Прилагането на една диета с кайсии в рамките на 5 дена спомага да постигнем отслабване в рамките на 2-3 килограма и то главно в областта на корема.

Защо диета с кайсии

Кайсиите са полезни плодове. От една страна както всички растителни видове и консумацията на кайсии ни набавя важните растителни фибри, които подобряват функцията на храносмилателният тракт, от друга страна кайсиите са един плод богат на витамин А. В 150 грама кайсии се съдържа около 60% от препоръчителната доза витамин А, а може би знаете, че този витамин наред всички останали предимства, спомага и за равномерния и дълготраен тен т.е. с помощта на тази диета не само ще отслабнете, но и ще може да запазите по-дълго шоколадовия си тен.

Когато говорим за кайсии и диета с тях, няма как да пропуснем да споделим високото съдържание на витамин Ц, това е един от най-важните витамини за човешкия организъм. Той спомага за повишаването на имунната защита на организма и се бори срещу свободните радикали като по този начин витамин Ц спомага за предпазване от развитието на рак.

Диетата за отслабване с кайсии спомага за прочистването на храносмилателният тракт и намалява подуването на корема. За целта на диетата е добре да се използват кайсии, които са в различна степен зрели.

Диета с кайсии за отслабване

Тази диета с кайсии е добре да се изпълнява в рамките на пет дена. След това се прави зареждаща доза с протеини т.е. на 6 ден е добре да се похапне повечко пилешко месо.
Самата диета с кайсии включва консумацията на 4 килограма кайсии на ден, разделени в осем равни порции. Закуската трябва да започне в 9.30, а вечерята задължително трябва да е не по-късно от 20 часа.

Добре е да започнете първия ден с по зрели кайсии, които да стимулират функцията на червата, а със всеки следващ ден да избирате все по зелени кайсии.

Освен кайсии в тази диета се препоръчва консумацията на таратор, мюсли, плодови нектари, включително от кайсии (но без захар). Пиенето на голямо количество вода има значение при повечето диети за отслабване, защото до известна степен постиска глада.

За да се предпазите от йо-йо ефекта на шестия ден. Хапнете поне 400 грама пилешко филе разпределено в 5 хранения.

Диета с кайсии за отслабване

 

519
com_content.article
(4 гласа, оценка 3.75 от 5)
Диета с кайсии за отслабване3.75 от 5 от общо 4 гласували.