You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диета през пролета

proletna dietaПрелета е сезона през, които трябва сериозно да се замислите за вашето тяло. След зимата организма има нужда от разтоварване, а като се замислите и за идващото лято и морето трябва да вкарате тялото си в нормите. Една добра идея е да използвате някоя подходяща диета.

 

Пролетна диета


Понеделник
В понеделник пролетната диета е добре да започнете със лека закуска примерно един грейпфрут, портокал или две мандарини. За обяд може да си позволите печено пиле (без кожа) и плодово десерт.

Вторник
През втория ден на пролетната диета започнете с кисело мляко и портокал/мандарина. За обяд менюто на диетата продължава с обилна зелена салата от маруля, репички може и да включите пресни краставици. Втория ден от диетата завършва с вечеря съставена от Задушени гъби и малко сирене.

Сряда
През третия ден на пролетната диета менюто включва: Закуска от сушени плодове с малко кисело мляко. На обяд се подсилете със зеленчукова салата + сирене и кисело мляко с ананас. За вечеря диетата продължава с бананов шейк.

Четвъртък
През 4 ден от пролетната диета седмицата е разполовена Днеска за закуска се поднася Сухари със масло. За обяд плодово кисело мляко с един банан, диетата в края на деня завършва с печена риба на скара - скумрия или калкан.

Петъка
Това е и последния пети ден на пролетната диета. През този ден пролетната диета започва с кисело мляко + мюсли. За обяд се похапва Салата от пресни зеленчуци, а за вечеря целия цикъл на тази диета завършва с лека вечеря от зеленчукова супа.

 

Пролетна диета

 

51
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диета през пролета5.00 от 5 от общо 1 гласували.