You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Упражнения за отслабване на дупето и корема

otslabvane koremОбластта на корема и дупето са изключително трудни за поддържани. Особено в сила това са отнася за жените. След преминаването на 23 годишна възраст повечето жени се уверяват сами в това. За да имате плосък корем и стегнато дупе единствения начин е да поддържате фигурата си с упражнения за стягане, а ако имате нужда да стопите някое друго килце в тези области нека да ви представим упражнения за отслабван на дупето и корема.

 

Упражнения за отслабване

За да постигнете наистина добри резултати по отслабване ще е нужно да се мотивирате. Обикновено през първия месец с помощта на тези упражнения жените успяват да отслабнат с около 4-5 килограма, а през следващия постигат отслабване с още около 3 килограма. От сега ви предупреждавам, че за да постигнете отслабване трябва да изпълнявате упражненията ежедневно!

Упражнение за корем и дупе 1

Първото упражнение цели да загрее ставите, то е много ефективно ако се прави във фитнес зала, но и в домашни условия е важно упражнение за стягане на бедрените и седалищните мускули и за горене на мазнини в областта на корема. Това така ефективно упражнение за отслабване и стягане е клякане. В домашни условия най-добре да си изнамерите пръчка около 1м. дълга (подсказвам ви, че точилката за точене е идеално средство за това упражнение). Във фитнес залата най-добре да използвате щанга. Поставете пръчката/щангата зад врат и започнете да клякате, ще усетите напрежение в краката това е абсолютно нормално изпълнете упражнението в 3 серии с по 10 повторения.

Кореми преси за стягане на корем

Определено няма как да подминем коремните преси. Те са ефективно средство за оформянето на плосък корем с очертани плочки. Има различни видове коремни преси. В домашни условия за съжаление може да се изпълняват само един вид, но може да има различни методи на изпълнение на това упражнение и ефекта е много силен. Имайте предвид, че с коремни преси не се постига отслабване, а само оформян!

Упражнения за корем и дупе 3

Трето упражнение акцентира главно върху дупето. При него изходната поза е на четири крака. А изпълнението му е като последователно вдигаме ту единия крак назад ту другия. Седалищните мускули ще се оформят перфектно и ще се стегнат ако всеки ден добавите това упражнение към вашата серия за стягане. Изпълнявайте с по 3 серии  и 12 повторния за всеки крак.

Упражнение за стягане на дупе

Следващото упражнение отново е изцяло за оформяне на седалищните мускули и бедрата. За изпълнението му ще са ви нужни дъмбели или други тежести. В начално изправена позиция с леко разкрачени крака, единия се издава напред, а със задния се навежда през коляното. Много добро упражнение за стягане на бедрата и дупето.

Упражнения за отслабване в корема и дупето

551
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за отслабване на дупето и корема5.00 от 5 от общо 3 гласували.