You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лепенки за отслабване лесния път за красиво тяло

otslabvaneПрез последните 3-4 години в Европа и България навлязоха нанотехнологиите за справянето с различни здравословни проблеми. Една от тези технологии е лечението с лепенки или наричани още в специализираната литература пластири.  През последната година голям хит на пазара в България са лепенки за отслабване на различни търговски марки, голяма част от които са произведени в различни Европейски страни, а една част са произведени в Китай.

 

Лепенки за отслабване и защо са успешни

Установено е че кожата не е типична бариера за околната среда както повечето хора я приемат. Кожата има определена пропускливост, през нея освен да преминават вещества в околната среда (потене, отделяне на мазнини, токсини и пр.), могат и да проникват вещества. Това ново откритие, че кожата не е пасивен орган за който беше смятан дълги години позволи на научните работници да развият технологията с лепенките (пластерите) за да са удобни за хората и най-вече да има много по-добри резултати в сравнени с конвенционалните медицински средства като хапчета и инжекции.

Тази нова технология, чрез използване на лепенки за справяне с проблеми е много по-успешна, защото тя позволява плавното отделяне на активните вещества в тялото на човека, а не екстремно високи дози и нуждата да се пият хапчета през точно опредеено време.

Лепенки първия бум

Първия голям бум на нанотехнологиите с лепенки беше при никотиновите лепенки. Тези лепенки съдържат никотин, който плавно се отделя в организма и задоволява „никотиновия глад” . Тези лепенки се използват успешно в борбата със зависимостта от цигарите. Милиони хора по света и хиляди в България успяха да се отърват от порока цигари.

Лепенки за отслабване втори бум

Втория бум на технологията с лепенките беше преди около година, две, когато на пазара в Европа и Канада започна предлагането на лепенки за отслабване. Този продукт за отслабване се различава коренно от всички останали познати средства за отслабване при него на базата на активни вещества (най-ефективните с кафяво водорасло) проникват директно в организма, усвояват се моментално и водят до пълнокачествено отслабване.

Технологията с тези лепенки за отслабване е толкова добра, че стандартните хранителни добавки за отслабване (хапчета за отслабване) останаха на заден план. Причината за това е добрите резултати, които се постигат с лепенките за отслабване.

Сред лепенките за отслабване безспорно са фаворити тези, които съдържат кафяво водорасло, защото от една страна това е естествен продукт и е 100% безопасен, от друга страна кафявото водорасло е доказано ефективно средство в борбата с излишните килограми. Това морско растение потиска глада. С помощта на лепенките за отслабване с кафяво водорасло, активните му съставки се отделят 24 часа и вие намаляте апетита, а от друга страна активните вещества изгарят излишните мазнини – това е борба на два фронта.

В аптеките и онлайн магазините може да намерите и други видове лепенки за отслабване такива, които съдържат гуарана, зелен чай, черен чай или микс от китайски билки, но ефекта им е не толкова добър както на кафявото водорасло.

Отслабване с лепенки е възможно

Много от хората се чудят точно с колко килограма може да се отслабне с тези лепенки и все пак те приличат на прости лепенки как е възможно да се отслабне. Първо нека да кажем, че отслабването е индивидуален процес. При едни от хората лепенките имат уникално силен и добър ефект, при други по-малък – трябва да се опита от един, втори или трети продукт за отслабване, за да се прецени, кой е най-подходящия лично за вас.

И да тези лепенки може да ви приличат на най-обикновени лепенки, но зад всичко това се крие технология, а със всяка изминала година тази технология става все по-добра и все по-ефективна, а самите лепенки все по-малки и все по-тънки така, че да останат забелязани само от вас и да станат незабележими за всички останали.

Лепенки за отслабване

 

555
com_content.article
(6 гласа, оценка 4.00 от 5)
Лепенки за отслабване лесния път за красиво тяло4.00 от 5 от общо 6 гласували.