You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Истински методи за отслабване

otslabvaneКрасивата и стройна фигура е важна за успешния живот. Колкото и да си говорим, че сме духовни и е важна вътрешната красота, външната красота отваря широко вратите на много хора. Излишните килограми са не само козметичен, но и здравословен проблем. Ако сте решили да повишите вашето самочувствие като постигнете отслабване с един, два, а защо не с цели 4-6 килограма, нека да сме вашия гид и да разгледаме въпроса „ Как да отслабна ”.

 

Отслабване с диети

Много хора започват първите си опити за отслабване с помощта на диета. Диетата представлява хранителен режим, а не гладуване или лишаване. Много от неуспешните опити за отслабване се дължат имено на влошен хранителен навик и лишаване от храна. Много често сред строга и неправилна диета се наблюдава йо-йо ефект. При него не само, че не сте постигнали отслабване, а още по-лошо качвате допълнително килограми след края на диетата.

Ако сте решили да постигнете отслабване с диети, най-добре е да се насочите към протеиновите диети за отслабване или  нисковъглехидратните диети, които съкратено се обозначават НВД.

Отслабване с упражнения

Отслабването с упражнения е може би един от най-ефективните методи с помощта на който може да се постигнат добри и реални резултати. За да постигнете бързо отслабване и то в горещи точки като дупето, корема и бедрата е нужно да изпълнявате кардио упражнения. Тези упражнения натоварват активно дихателната и кръвоносната система, стимулират изгарянето на мазнини, а освен че отслабвате вие ще стегнете и тялото си.

Най-доброто кардио упражнение това е тичането. За максимален ефект е нужно най-малко 30 минутно активно тичане след това 10 минутна почивка и още 30 минути активно тичане. Това гарантира отслабване с около 4 килограма само за първите 4 седмици.  Няма значение къде тичате може да го правите в парка, на стадиона или фитнес залата.

Проблема при този метод е че изисква много усилия и воля и повечето мъже и жени се отказват още през първата седмица.

Хапчета за отслабване

Метода за отслабване с хапчета е широко използван от много жени и мъже които искат да отслабнат, но голяма част от тях отслабват само финансово. Освен, че резултатите за отслабване са съмнителни голяма част от тези хранителни добавки за отслабване могат да бъдат опасни за здравето. Преди около седмица гръмна новината за хапчета за отслабване в Америка, които стимулират формирането на рак на гърдата. Установи се че тези хапчета за отслабване се разпространяват и в България но местните органи нехаят за това. Пазете се от тях.

Лепенки за отслабване

Отслабването с лепенки е значително нов модел за отслабване. Той се практикува главно в европейските страни. Технологията за лечение на проблеми с лепенки и нанотехнологиите се смята за бъдещето в медицината. Този новаторски метод стана известен с никотиновите лепенки за отказване от цигарите. От близо година в България се предлагат няколко вида лепенки за отслабване . Ефекта от тях е добър и бързо спечелиха сърцата на жените. Най-добрите лепенки са тези с кафяво водорасло, защото то по естествен път потиска гладът и изгаря мазнините.

За да постигнете истинско отслабване най-добре да съчетаете два метода. Препоръчваме ви да пробвате Диета за отслабване с упражнения. Лепенки за отслабване може да използвате в началния етап, за да ви дадат сила и стимул особено, ако имате нужда да свалите повечко килограми.

Отслабване

 

556
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Истински методи за отслабване5.00 от 5 от общо 3 гласували.